Лайм

Навчання разом з проживанням: Оля Полякова віддала 11-річну дочку до школи за кордоном

Для співачки це рішення було непростим

Українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша цьогоріч стала студенткою музичного університету у Великій Британії, у Лондоні навчатиметься й молодша Аліса - 11-річна дівчинка вступила до елітної школи-пансіону.

В інтерв'ю "ЖВЛ" артистка пояснила рішення віддати неповнолітню дитину до навчального закладу за кордоном. За словами зіркової мами, на такий крок вона пішла через постійні роз'їзди – з початку повномасштабної війни Полякова їздить благодійнми турами на підтримку України.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Це школа boarding, навчання разом з проживанням. Це було дуже важке рішення, оскільки Аліса, можна сказати, моя, мамина доця. І вона навіть ще спить зі мною разом. Донька сказала: "Мамочка, не віддавай мене туди навчатись". Проте я сіла з нею, поговорила, розповіла, що мені треба працювати. Що я так зможу заробити гроші, допомогти країні", - сказала співачка.

Полякова не приховує, що на концертах в Америці та Європі вона також заробляє гроші – на благодійність виконавиця віддає лише частину коштів.

"У мене немає іншої професії. У мене двоє діток і їх треба годувати. У мого чоловіка зараз немає можливості працювати, - зізналася Полякова. - Так, ми допомагаємо. Я поїхала до Чикаго безкоштовно, зібрала $500 тисяч за один вечір. Я не можу їздити лише безкоштовно”.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

Старша донька Олі Полякової мріяла навчатися в музичному коледжі Берклі в Бостоні, але через війну зіркова мати не має можливості оплачувати дороге навчання в США. Тоді 17-річна Маша подала документи до лондонського вишу – і вступила.

Маша Полякова пішла стопами матері. Юна дівчина з дитинства захоплюється музикою, і вже у підлітковому віці створила свій панк-гурт "Шви".

  • Український телеведучий Анатолій Анатоліч перевіз сім'ю до Парижа та віддав дітей до престижної школи. Шоумен пояснив, чому не хоче, щоб його сім'я поверталася в Україну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації