Лайм

Віднайдете у цих піснях своє, важливе. Надя Дорофєєва випустила альбом "Сенси"

Перший україномовний альбом співачки

16 вересня побачив світ новий альбом Наді Дорофєєвої під назвою "Сенси". До трек-листа увійшли 10 україномовних пісень, серед яких - "Думи", яку співачка виконала у дуеті з Артемом Пивоваровим.

Про вихід платівки артистка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Обкладинку альбому прикрашає дитяча фотографія Наді - майбутня співачка зображена з віночком з кульбаб на голові.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від DOROFEEVA (@nadyadorofeeva)

"Дивлюсь на цю маленьку дівчинку й згадую, якою вона була наївною, відкритою, беззахисною. Як щиро любила та відчувала все по-справжньому. Дівчинка виросла, в чомусь змінилась, але найголовніші сенси забрала з собою у дорослий світ, - поділася співачка у дописі. - Сподіваюсь, ви теж віднайдете у цих піснях своє, важливе".

До альбому "Сенси" увійшли 10 пісень: "Сенси", "У твоїй душі", "Різнокольорова", "Крапають", "Шанси", "Люди як кораблі", "Ні пуха...", "Охололо", "Думи", "Різнокольорова - PROBASS & HARDI Remix".

"За ці півроку змінилося все: від музики та текстів до мого особистого. У піснях нового альбому я переживала досвід минулого, поверталася в дитинство, згадувала важливі моменти та важливих для себе людей, щоб знайти шлях до майбутнього, нові сенси", - розповіла Надя про новий альбом.

Слухаємо альбом "Сенси" на Apple Music, Deezer, YouTube Music, Spotify.

  • 16 вересня Тіна Кароль випустила новий кліп та пісню про непокорених українців. Трек отримав назву "Вільні. Нескорені".
  • Раніше Сергій Бабкін випустив міні-альбом "Далі ми самі". Новий EP музикант складається з пісень, написаних під час війни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля