Лайм

Українка Таню Муіньо зняла кліп на нову пісню Елтона Джона та Брітні Спірс: відео

"Я розуміла, які величезні очікування фанатів та аудиторії стоять переді мною"

Елтон Джон та Брітні Спірс представили кліп на дуетну пісню Hold Me Closer. Для створення відеороботи виконавці запросили режисерку з України Таню Муіньо, яка часто співпрацює з американськими артистами та навіть встигла стати володаркою нагород UK Music Video Awards, MTV EMA 2021, номінанткою на Греммі.

Слова до пісні Hold Me Closer написала сама Спірс, тоді як музика була створена на основі хіта Елтона Джона 1971 Tiny Dancer та з елементами треків The One та Don Go Breaking My Heart. Зйомки проходили у Мехіко, "біля найкрасивіших архітектурних локацій міста". Самих знаменитостей у кадрі фанати не побачать, адже головними героями стали танцівники. Муіньо також знайшла спосіб нагадати світу про події в Україні - балет у кліпі танцює у вбраннях синьо-жовтих кольорів.

"Це приголомшливе танцювальне відео на пісню Hold Me Closer, зняте в Мехіко володаркою багатьох нагород Танею Муіньо, чудово передає незмірне почуття близькості, якого так не вистачає світу в метушні та хаосі останнього часу", - йдеться в описі до ролика, який опублікований на YouTube-каналі Елтона Джона.

Сама Муіньо у коментарі виданню Billboard зізналася, що оскільки виросла на піснях Брітні Спірс та Елтона Джона, усвідомлювала, яке відповідальне завдання стоїть перед нею. За словами Таню, вона "мала придумати щось неоочікуване та незвичне".

Фото: YouTube

"Ці зйомки стали дуже емоційними для мене, оскільки я росла на піснях Брітні. Після перегляду Slave For You я вирішила, що хочу стати режисеркою. Елтон Джон це теж ікона, на якій зростала не лише я, але і весь світ. Створюючи це відео, я розуміла, які величезні очікування фанатів та аудиторії стоять переді мною. Зважаючи на таку відповідальність я мала придумати щось неоочікуване та незвичне", - сказала режисерка.

"Танець мав змусити замислитися, а Елтона та Брітні - здивуватися та пишатися. Щоб відобразити це диво, ми зняли всі мої улюблені архітектурні місця в Мехіко і запросили хореографа Джейкоба Джонаса, який сьогодні робить найкращу сучасну хореографію. Отримати найкращих танцюристів, команду та доступ до деяких із найзакритіших місць у світі було просто, оскільки всі хотіли працювати з Елтоном Джоном та бути частиною його спадщини", - також розповіла українка.

Таню МуіньоФото: instagram.com/tanumuino

Таню (Таня) Муіньо - українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографиня і режисерка. Відома своєю роботою над кліпами популярних виконавців: MONATIK, Время и Стекло, Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, NK, Мішель Андраде та багатьма іншими.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків