Лайм

У США помер репер Coolio - виконавцеві хіта "Gangsta’s Paradise" було 59 років

Музикант помер у будинку свого друга

У Лос-Анджелесі у віці 59 років помер знаменитий американський репер Coolio (справжнє ім'я - Артіс Леон Айві-молодший), популярність якому приніс трек "Gangsta's Paradise".

Як повідомляє TMZ, хіп-хоп-виконавець пішов з життя у середу, 28 вересня. Музикант був в гостях у свого друга, коли йому раптово стало зле. На місце події одразу прибула швидка, яка констатувала смерть Coolio. За попередніми даними, репер помер від зупинки серця.

Фото: Getty Images

Джерела у правоохоронних органах розповіли виданню, що на місці смерті музиканта не було виявлено жодних наркотиків чи приладдя для вживання наркотиків. Ознак насильницької смерті також не зафіксовано. Остаточне рішення коронер винесе після розтину.

Смерть Куліо настала лише через чотири дні після того, як він опублікував в Instagram свій останній виступ у Техасі. Під дописом шанувальники пишуть слова скорботи та висловлюють співчуття.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Coolio (@coolio)


Репер Coolio розпочав кар'єру наприкінці 80-х. Свою популярність він набув у 1995 році, коли випустив пісню "Gangsta's Paradise" - саундтрек до фільму "Небезпечні уми". У 1996 році за цей трек репер отримав премію "Греммі". Пізніше "Gangsta's Paradise" була використана в трейлері гри Need for Speed (2015) та в трейлері фільму "Сонік у кіно".

Окрім знаменитого хіта, у Куліо було ще кілька відомих пісень, у тому числі "Fantastic Voyage" (1994), що посіла 3-е місце в Billboard Hot 100, а також "1,2,3,4 (Sumpin' New)".

  • Раніше у віці 91 рік помер Жан-Люк Годар - відомий французький кінорежисер, актор, сценарист, один із найбільших представників напряму "французької нової хвилі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі