Лайм

Ви ще більше нас розізлили. Єфросиніна звернулася до росіян та показала їм середній палець

Зірка записала емоційний ролик

Українська телеведуча Маша Єфросиніна звернулася до росіян, які зловтішаються смертям українців, які загинули в результаті масованих ракетних обстрілів України 10 жовтня. Вона також згадала свою двоюрідну сестру з Криму, яка теж не стала стримувати "криків радості".

"Читання коментарів під останніми постами. Це, безперечно, новий досвіду моєму житті. Скільки ж вас таких, що радіють обстрілам України. Скільки криків радості, сифілісних танців, неймовірних орів. У тому числі і від моєї прекрасної двоюрідної сестрички в Криму, з якою ми стояли і на один горщик ходили на тому самому балконі в Керчі, з якого видно сьогодні зруйнований керченський міст. Скільки ж свята у росіян стосовно того, що груди каміння, заліза і бетону помщені за рахунок смерті людей, за рахунок тіл дітей, які розлітаються на шматочки від вибухів бомб", - сказала знаменитість у своєму відеозверненні, яке опублікувала в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Далі Єфросиніна в черговий раз пояснила, що між українцями та росіянами є величезна різниця. Помітити її дуже просто: поки перші борються, об’єднуються та не бояться, другі – лише скиглять і виправдовують свої страхи тим, що не здатні нічого змінити.

"Знаєте що, ви, мамусі, які пишуть мені з Новосибірська, качки з Нальчика, відгодовані мерзенні рожі з Саратова, які понесли свої дупи далеко до Туреччини, чоловічі дупи, які бояться бути мобілізованими. Знаєте, в чому між нами різниця? Ви - скиглії, ви постійно скиглите, що все у вас не так, все погано… Ми ж українці, невелика країна, така, що в рази поступається вам, ми самі обираємо, як хочемо жити. Ми обираємо наше керівництво, ми обираємо самі захищати наші землі", - заявила ведуча.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Зірка нагадала, що українці продовжуть збирати мільйони на допомогу ЗСУ і пришвидшувати перемогу Батьківщини, після чого поцікавилася, чи зібрали вже росіяни на амуніцію для своїх "мобіків". Окрім того Єфросиніна назвала росіян "громадянами країни, яка найбільше у світі об*сралась".

Наприкінці відео Єфросиніна послала громадян РФ на три літери і показала їм середній палець. "Злорадність – вибір слабких, громадяни росіяни! А нас ви тільки більше розізлили! І в рази сильніше згуртували проти вашої прогнилої наскрізь федерації нелюдів. Слава Україні! Слава Нації! Слава ЗСУ!" - підсумувала ведуча.

  • Тим часом Анатолій Анатоліч показав швидку відбудову Києва після обстрілів. Телеведучий опублікував фото результату роботи комунальників.
  • Також Потап після масованих ударів по Україні звернувся до Путіна віршем. Авторські рядки репер розмістив у соцмережі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа