Лайм

День людей, які тримають небо: зірки душевно привітали захисників і захисниць України

Знаменитості дякують українським героям

14 жовтня у День Покрови Пресвятої Богородиці в Україні також відзначають День захисників та захисниць. Це свято під час повномасштабної війни з російськими окупантами для кожного набуло особливого значення, тому в соцмережах люди активно діляться привітаннями та емоціями.

Знаменитості також не залишилися осторонь цієї дати. Так, Олена Зеленська нагадала про важливу роль жінок на фронті, які одягнули однострой і зробили найважливіший вибір у своєму житті. Читайте, як інші зірки привітали захисників України.

Святослав Вакарчук

"Це світлі люди, які рятують нашу державу, роблять найважливішу на сьогоднішній день роботу - бережуть нашу Батьківщину. Сьогодні маю честь привітати їх та подякувати кожному та кожній із них! Разом до Перемоги!"

Тарас Тополя

"Сьогодні українські захисники та захисниці, як і сотні років тому, здійснюють подвиг і щодня ціною свого життя захищають наші землі, нашу волю та незалежність. Згадуємо цього дня всіх, хто відважно захищав нашу країну та прапор, але так і не повернувся додому. Слава Україні!"


Переглянути цей допис до Instagram

Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Коля Сєрга

"Сьогодні - день людей, які тримають наше небо. Завдяки їм - ми тепер віримо в супергероїв. І знаємо: вони носять пікселі та берці, а зовсім не дивні трико з коміксів. Наші супергерої - це звичайні люди, потиснути руку яким їдуть президенти та суперзірки".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення KOLYA SIERGA (@thekolya)

Алла Мазур

"Наші хлопчики та дівчатка. Брати та сестри. Чоловіки та дружини. З військовим досвідом і без. Залишивши свої поля та IT-офіси, наукові інститути та редакції, роботу в селі та бізнес-центри - це вони, на наших очах, починаючи з 2014-го - стали незламною силою під назвою ЗСУ! Саме їм дякую серцям щодня. І сьогодні - лише ще один день, коли молитва за них - особлива. Пишаюся. Вірю. І дякую!"


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Alla Mazur (@allamazurofficial)

Катя Осадча

"Героям слава! Нам тепер не потрібен особливий день, щоб сказати про безмежну подяку нашим Героям! Дівчата та хлопці, низький уклін, невимовна вдячність за кожен наш крок, нехай цей день принесе кожному оберіг, нехай Покрова вас береже. З вашим днем!"


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Katya Osadcha (@kosadcha)

Леся Нікітюк

"Я не знаю, де ще так відчайдушно захищають свою землю, свою країну! З Днем Захисників та Захисниць України! Зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського Козацтва! Бажаю здоров'я! Бажаю перемоги! Бажаю миру! Немає меж нашої вдячності, нашої віри, поваги та шани!"


Переглянути цей допис до Instagram

Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)

Лілія Ребрик

"Я хочу не просто подякувати всім захисникам і захисницям. Я хочу попросити кожного і кожну з них: "Бережи себе. Будь сталевим. Будь для куль непробивним. Будь для ворога – страхом. І повернися. Повернися додому живим".


Переглянути цей допис до Instagram

Лілія Ребрик (@liliia.rebrik)

Євген Клопотенко

"Обіцяю зберегти те, що своїм життям виборюють наші захисники та захисниці. Обіцяю бути свідомим громадянином своєї держави і тримати її культурну незалежність. Я обіцяю бути людиною, гідною хоча б на 1% тих героїв, що зараз на фронті. Я обіцяю зробити все, щоб ми жили в Україні, про яку ми мріємо".


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ievgen Klopotenko (@klopotenko)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil