Лайм

Андрій Данилко виставив на аукціон раритетний Rolls-Royce - авто належало Фредді Мерк'юрі

Срібляста машина перейде до іншого власника

Андрій Данилко, чиї заслуги визнали на державному рівні, вирішив свій продати Rolls-Royce. Автомобіль колись належав легендарному британському співаку Фредді Мерк’юрі. На цей крок українець наважився задля того, аби всю виручену суму пожертвувати на будівництво реабілітаційного центру в Україні.

Унікальний лот артист представив на найвідомішому аукціоні світу Сотбі – це четвертий найстаріший аукціонний дім світу. "Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк’юрі їздив до останніх днів життя", - написав Данилко в Instagram та показав фото машини.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Сам співак раніше розповідав, що колись купив знаковий автомобіль, щоб подарувати його музею Queen або зробити частиною великої експозиції в Україні. Проте зараз, в складний для нашої країни час, вирішив, що сріблястий Роллс-Ройс стане інвестицією в майбутнє нашої держави.

Фото: instagram.com/v_serduchka

Фото: instagram.com/v_serduchka

Читайте також: У США продали прапор України за рекордну суму – куди підуть гроші.

Відомо, що аукціонний дім не братиме свій відсоток, як це буває зазвичай, тому всі 100% суми підуть на благодійну мету - безоплатну допомогу в Україні за найновішими медичними стандартами для дорослих і дітей, що постраждали внаслідок війни.

Фото: instagram.com/v_serduchka

"Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проект вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер - і новий амбасадор Андрій Данилко", - також зазначається в публікації.

Фото: instagram.com/v_serduchka

  • Нагадаємо, у травні гурт Kalush Orchestra разом із телеведучим та волонтером Сергієм Притулою продав свій кубок "Євробачення". Кришталевий мікрофон переможців міжнародного конкурсу пішов із благодійного аукціону за 900 тисяч доларів - значна сума пішла на Збройні Сили України. Після цього артисти отримали знамениту копію призу.
  • Сукню Джамали для "Євробачення" також продали на аукціоні. Виручені кошти передали потерпілим від війни українцям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни