Лайм

Мало не зірвав зйомки: Алекс Топольський розповів, чого чекати від 2-го випуску "Холостяка"

Новий епізод покажуть 4 листопада

Минулого тижня на телеканалі СТБ стартував 12 сезон шоу "Холостяк", який було знято до війни. У першому випуску визначилися учасниці реаліті, які продовжать боротися за серце Алекса Топольського у наступних епізодах. Чого глядачам чекати у другому випуску – далі у матеріалі.

2 випуск шоу "Холостяк-12" відбудеться цієї п'ятниці, 4 листопада. Напередодні показу головний герой проекту відкрив завісу і поділився, чим здивує новий епізод.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

"Для мене це були одні з найскладніших зйомок. Одночасно у моєму житті за проєктом і на ньому відбувалися досить напружені події. Якоїсь миті я навіть мало не зірвав зйомки! Це було на межі якоїсь трагедії. По СТБ цього не покажуть, але тут я вам розповім про все після випуску", - пообіцяв Алекс в Instagram.

Читайте також: Знімався в кіно і створив інновацію: топ-10 фактів про "Холостяка" Алекса Топольського

Холостяк додав, що впоратися з усім цим йому допомогло спілкування з дівчатами.

"А ще в цьому епізоді на нас чекає довгоочікувана зустріч із дуже дорогими мені людьми. Тож чекайте потім багато історій з мого минулого. І в тому числі ви отримаєте відповідь на питання, яке хвилює всіх ще з вечірки… Чи здогадуєтеся про що я?", - заінтригував Алекс.

Шанувальники шоу припустили, що йдеться про хлопчика, якого показали у першому епізоді. Учасниці "Холостяка-12" вирішили, що Топольський має сина, про якого він промовчав.

Фото: instagram.com/alex_topolsky

У Алекса дійсно є син, тільки хрещений - Влад Дьомін. Батьки хлопчика – український теле- та радіоведучий Слава Дьомін та його колишня дружина Оксана.

Фото: instagram.com/vladdomin

  • Читайте також, чому СТБ вирішив показати "Холостяк" під час війни. Ведучий романтичного реаліті Григорій Решетник пояснив рішення телеканалу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також