Лайм

Дають силу та енергію: Вакарчук із ніжністю розповів про маленьких сина і доньку

Знаменитість назвав дітей своїм оберегом

Лідер українського гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, який нещодавно вдруге став батьком, вкрай рідко розкриває подробиці особистого життя. Проте цього разу в новому інтерв’ю музикант зізнався, як поява дітей вплинула на його життя.

В проекті "Країна героїв" на YouTube-каналі Forbes Ukraine артист заявив, що перші три місяці війни взагалі не бачився із дітьми, оскільки це було неможливо через надто щільний графік: "Я розумів, що мушу сконцентруватися на найголовнішому. Коли фронт, скажімо так, трохи стабілізувався, я зрозумів, що є момент, коли можу з ними побачитись. Коли в мене є така можливість, то так, я це роблю. Я щасливий, що нарешті побачив свою маленьку донечку. Я тримав її на руках – це таке щастя, що навіть не можна собі уявити. Але всі, хто мають дітей, можуть собі це уявити".

"Я вважаю, що Бог дуже мудрий та справедливий. З одного боку можна сказати: "Як тяжко, коли під час війни в тебе народжуються діти". А з іншого боку, якби в мене не було маленького сина, а зараз донечки, які дають шалену силу й енергію, то, можливо, мені було б тяжче переживати цю війну", – додав батько двох дітей.

Читайте також: Велика честь для нашої родини: Святослав Вакарчук у Львові відкрив вулицю імені свого батька.

Артист назвав півторарічного сина Івана і чотиримісячну доньку Соломію своїм оберегом: "Це дуже надихає. Важливо бути якнайбільше з тими, кого ти любиш або хто тебе любить".

Вакарчук показав улюблену іграшку сина ІванаФото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

Поки Святослав Вакарчук не афішує своє особисте життя, ЗМІ стверджують, що матір'ю дітей музиканта є Євгенія Яцута – співробітниця кінопродюсерської компанії Radioactive, яка знімає рекламу, а також займається виробництвом серіалів та кліпів. Пара нібито разом уже близько двох років, однак говорити про свої стосунки на публіку, схоже, не збирається. Сам артист не підтверджує цієї інформації, але і не спростовує.

Євгенія ЯцутаФото: facebook.com/yatsuta

Нагадаємо, у червні 2021 року музикант розлучився з дружиною через 20 років стосунків. "Сталося так, що після більш ніж 20 років щасливого та насиченого радістю життя, наші з Лялею дороги розійшлися. Причини цього залишаються нашою з Лялею особистою справою. Ляля і я завжди були, є і будемо близькими людьми. Я нескінченно вдячний їй за більш ніж двадцять років, які ми пройшли разом. За любов, мудрість, за опору. Вдячний за все", - прокоментував ситуацію він.

  • Наприкінці червня Вакарчук відсвякував перший день народження свого сина Івана. На честь свята артист опублікував перше фото із малюком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо