RU  UA

Дізнатися

Українець купив у Андрія Данилка Rolls-Royce Фредді Мерк'юрі за 11 мільйонів: що про нього відомо

Це не перша значна покупка бізнесмена на аукціоні

Новим власником раритетного Rolls-Royce, який колись належав Фредді Мерк'юрі, став засновник криптобіржі Whitebit, український підприємець Володимир Носов. Після рішення Андрія Данилка продати авто заради допомоги країні бізнесмен купив його за 11 мільйонів гривень.

Про унікальну покупку Носов повідомив у своєму Instagram. Своє рішення він пояснив заявою, що "не може залишатися осторонь" та прагне "тримати рівень", як і кожен українець зараз.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Volodymyr Nosov | Blockchain (@wbt.nosov)

"Сьогодні я став володарем унікального лота. Це Rolls-Royce Silver Shadow 1974 року випуску, на якому Фредді Мерк'юрі їздив до останніх днів свого життя. Це був благодійний лот на аукціоні Sothebys від Андрія Данилка. Що я можу сказати? Я не можу залишатися осторонь, ставлю рівень, тому що зараз кожен українець – це рівень", - зазначив підприємець.

Володимир НосовФото: instagram.com/wbt.nosov

Носов вже не вперше робить такі значні покупки. Раніше він став власником мікрофону "Євробачення-2022" від переможців шоу – гурту Kalush Orchestra. Нагороду артистів від купив за 900 тисяч доларів. Виручені кошти було направлено на закупівлю комплексу безпілотників PD-2 для Збройних сил України.

Фото: instagram.com/superhumans.center

Тим часом Данилко наважився на продаж машини задля того, щоб виручені гроші передати на створення ультрасучасного центру реабілітації та протезування Superhumans, який розпочне свою роботу на початку 2023 року.

"Перший сучасний реабілітаційний центр в Україні Superhumans розпочне роботу вже на початку 2023 року. Для будівництва команда Superhumans залучає підтримку благодійників з усього світу. Проект вже підтримали Стінг та його дружина Труді, британський бізнесмен Річард Бренсон, перша леді Олена Зеленська, американський актор Лієв Шрайбер, а відтепер - і новий амбасадор Андрій Данилко", - йшлося в публікації виконавця.

Читайте також: Нагорода "Співачка року" та одяг: Настя Каменських розіграє цінні речі заради допомоги онкохворим дітям.

Фото: instagram.com/superhumans.center

"Машину придбали за 250 000 фунтів стерлінгів, або 284 500 долларів, або 11 мільойнів гривень. Неймовірна сумма, дуже щедрий донейшн, суттєва підтримка для нашої клініки, і – суттєвий внесок у віру у світлих людей. Ми вдячні Андрієві Данилку невимовну кількість разів. Тепер завдяки йому у наших стінах битиметься частина енергії легендарної Queen, і наші пацієнти почуватимуться рок-зірками", - прокоментувала продаж раритетного автомобіля команда Superhumans центру.

  • Нагадаємо, автомобіль Jaguar X-Type 2009 року королеви Єлизавети II, з якою нещодавно попрощалася Британія, виставили на аукціоні. Цей сімейний автомобіль має цікаву історію.
  • Також у листопаді пустять з молотка рідкісний автомобіль - Ferrari Testarossa Spider 1990 року випуску, збудований Pininfarina - Кабріолет, схожий на мрію про суперкар 80-х, оцінили у кругленьку суму.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Как сейчас выглядит Артем Милевский - бывший футболист Динамо, который боролся с алкогольной зависимостью

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасия Приходько прокомментировала смерть менеджера Григория Красницкого – мужчина скончался на концерте певицы в результате инфаркта

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Украинская телеведущая Соломия Витвицкая опубликовала новое фото своего любимого-военного Алексея Ситайло и рассказала о его новом звании в ВСУ