Лайм

Лілія Ребрик поділилася лайфхаками, чим зайнятися з дітьми під час вимкнення світла

Беріть на замітку чудові ідеї та втілюйте їх у життя

Через удари окупантами по енергосистемі українці змушені годинами сидіти без світла. Непросте випробування, особливо для дітей. Українська телеведуча та мама двох доньок Лілія Ребрик розповіла, як вона справляється з віяловим вимкненням електроенергії та чим розважає дівчаток у темряві.

Своїми лайфхаками телезірка поділилася в Instagram. "Дістали всі новорічні лампочки, ліхтарики, свічки на батарейках. Коротше кажучи, Санту з Миколаєм стали чекати набагато раніше, аніж зазвичай!", - зізналася Лілія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ще одна незамінна річ під час вимкнення електроенергії – лампа для блогерів. За словами ведучої, з нею можна не лише не помітити, що в будинку немає світла, а й запакувати посилки підопічним її благодійного фонду Rebryk & Foundation, який вона створила з чоловіком, хореографом Андрієм Диким, у перші дні війни.

Щоб розважити дітей у темряві, сім'я грає у настільні ігри, загадує один одному загадки, вигадує історії та інші розваги.

Читайте також: Важливо подбати: пес Патрон у комбінезоні дав поради, як утеплитися на зиму

"Дістали настолки, згадали, як грати в слова, в країни, в пам’яті воскресли всі дитячі загадки! Знаєте, як в анекдоті: "відключили інтернет, хоч з родиною поспілкувався! Такі люди, виявляється, цікаві!" Отак і зараз: граємо, валяємось, вигадуємо історіі", - поділилася телеведуча.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Лілія Ребрик також нагадала про важливість заряджати усі гаджети, коли вмикають електрику.

"Відчуваю себе людиною-павербанком: тільки дали світло - одразу заряджаю швидко все, що може сісти. В машині рухи вже теж дійшли до автоматизму: телефон зразу на зарядці", - зізналася телеведуча.

Знаменитість розповіла, що її сім'я також запаслася господарськими свічками та свічками-таблетками, але зберігають їх для екстрених ситуацій. "Хто знає, може доведеться навчитися гріти на них чай", - зазначила вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші