Лайм

Жан-Клод Ван Дамм приїхав до України: де засвітився голлівудський актор і що відомо про його візит

На одному з фото зірка позував у вишиванці

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм завітав до України у період війни, як і багато інших світових зірок. Знаменитість зустрівся з українськими військовими, а відвідав одну із лікарень в Ужгороді, а також побував у у Деренівській Купелі на Закарпатті.

Про це свідчать фото та відео, які українці продовжують публікувати у соціальних мережах. Так, в ролику, який у своєму Telegram-каналі виклав активіст Сергій Стерненко, можна побачити, як Ван Дамм разом із захисниками України гучно кричить "Слава Україні!".

Крім того, знаменитий актор відвідав одну із місцевих лікарень в Ужгороді. Про це стало відомо, коли спільну фотографію з Жаном оприлюднив на своїй сторінці у Facebook лікар Михайло Єршов.

Фото: facebook.com/mikle.yershov

Як зазначають українські ЗМІ, зірка справді був в ужгородській лікарні, однак він заборонив розголошувати деталі свого візиту до України.

Читайте на тему: Стінг закликав світову спільноту допомогти Україні не замерзнути цієї зими.

Також Жан-Клод Ван Дамм засвітився на Закарпатті у Деренівській Купелі. Там він відвідав Оздоровчий центр "Ірис", дендропарк, позаймався у тренажерній залі, скуштував кремнієву деренівську воду у бюветі та дізнався більше про історію Купелі в Галереї історії, що розташована на території курорту.

Фото: facebook.com/derenivska.kupil

Фото: facebook.com/derenivska.kupil

"Відрадно, що в такий нелегкий для України та українського бізнесу час - він обрав відпочинок саме в Деренівській Купелі", - зазначили на Facebook-сторінці Купелі.

"Раді, що час, проведений тут Жан-Клоду сподобався. Слова вдячності команді курорту він, зокрема, залишив у нашій "Книзі відгуків", – додали у пресслужбі.

Фото: facebook.com/derenivska.kupil

Фото: facebook.com/derenivska.kupil

На деяких фото Ван Дамм позував в українському національному вбранні – вишиванці.

Фото: facebook.com/derenivska.kupil

Нагадаємо, Жан-Клод Ван Дам - американський і бельгійський актор, сценарист і кінорежисер, який починав кар'єру як професійний боєць-кікбоксер. 2022 року став володарем дипломатичного паспорта Демократичної Республіки Конго.

Близько 11 років зустрічається з українкою Альоною Каверіною. Вперше Україну відвідав у жовтні 2009 року, побувавши на кінофестивалі "Молодість". Неодноразово бував у Кривому Розі і навіть купив там квартиру. В Києві Ван Дамм часто з'являвся з Каверіною.

Фото: Getty Images

Судячи з фотографій, які розміщувала в соцмережі українка, вона супроводжувала актора у багатьох його подорожах по світу. Під час проживання у Києві пара потрапляла до таблоїдів через сварки. У 2010 році низка ЗМІ повідомили, що актор розлучається, щоб одружитися із українкою. Свій 50-ти річний ювілей відзначив у Києві, куди привіз свою офіційну дружину та дітей.

У 2020 році знаменитість приїжджав до Києва – цього разу на зйомки фільму "Останній найманець".

  • Тим часом Беар Гріллс під час візиту до України покатався на поїзді Укрзалізниці. Компанія опублікувала відповідний знімок, а також розсекретила ціль приїзду мандрівника до нашої країни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil