Лайм

Олена Зеленська розповіла, куди Данилко витратив 11 млн. гривень від продажу авто Фредді Мерк’юрі

Артист став амбассадором клініки з реабілітації та протезування українців, які постраждали на війні

Нещодавно Андрій Данилок продав на аукціоні "Сотбіс" раритетний Rolls-Royce, який належав покійному фронтмену групи Queen Фредді Меркюрі. Артисту вдалося виручити за автомобіль 11 млн. гривень, і про те, як Данилко розпорядився солідною сумою, докладно розповіла Олена Зеленська.

Фото: instagram.com/superhumans.center

"Ви могли бачити цю новину: на лондонському аукціоні "Сотбіс" за еквівалент 11 млн гривень продали авто Фредді Меркюрі, яке останні роки належало нашому Андрію Данилку. Але це зовсім не про шоу-біз: всі отримані кошти Андрій направив на проект Superhumans, амбасадором якого став нещодавно, так само як Монатік та Масі Найєм”, - розповіла перша леді у Instagram.

Читайте на тему: Андрій Данилко став одним із знаменитостей, яких Володимир Зеленський нагородив до Дня Незалежності-2022.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official/

У рамках проекту Superhumans, членкинею правління якого є Зеленська, у Львові будується клініка для протезування та реабілітації дорослих та дітей, проведення операцій із реконструкції частин тіла, а також лікування ПТСР. Її запуск анонсований на початок 2023 року.

За задумом, в установі повністю відновлюватимуть українців після пережитого на війні. Сьогодні для цього травмованих дорослих та дітей відправляють за кордон, але Зеленська сподівається, що незабаром усі найкращі світові практики будуть доступні в Україні.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official/

Наразі команда Superhumans працює з іноземними колегами над запуском лабораторії з виробництва протезів та займається ремонтом великого басейну, необхідним для реабілітації та відновлення кінцівок. Медичний директор клініки Андрій Віленський вже формує черги пацієнтів, планує корпус з реабілітації та шукає медичний персонал.

Читайте на тему: Справжня зірка в США: Зеленська розповіла про українського підлітка, який здивував американців.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official/

"Медичні сервіси, які надаватиме Superhumans, будуть безкоштовними і для військових, і для цивільних. Тому що ми хочемо побудувати не лише суперклініку, а й суперкраїну для українців - наших суперлюдей", - підсумувала Зеленська.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня