Лайм

Ані Лорак поскаржилася, що обстріл України в новорічну ніч "затьмарив" їй свято

Співачка знову відмовилася називати речі своїми іменами

Ані Лорак поскаржилася на "роздвоєні почуття", які у неї виникли після спілкування з братом з України. Артистка зазначила, що "момент, який мав би бути святом, був затьмарений", адже у новорічну ніч брат ховався у підвалі через чергову атаку з боку росіян.

"Минула ніч для мене - роздвоєність почуттів. Мені було болісно спілкуватися з братом в той час, як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб. Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом. Всім серцем сподіваюся, що цей новий рік принесе нам можливість знову об’єднатися за столом із найголовнішим, що у нас може бути - нашими родинами...", - йдеться у дописі українки в Instagram.

Фото: instagram.com/anilorak

Читайте також: Ані Лорак похвалилася піснею українського автора і отримала порцію критики.

Цікаво, що пост Лорак вирішила написала українською, однак визнати російську агресію та назвати речі своїми іменами вона так і не наважилася. Атаку з боку окупантів співачка назвала лише "ситуацією".

"О, Кароліна ще вчора дуже переживала. І свято не свято", - висміяв позицію виконавиці ведучий Анатолій Анатоліч. "Це була 311-та ніч, коли люди ховаються і без пляшок. Хіба що можна твоїх друзів Колю і Філю на пляшку посадити. Попроси брата тобі її вислати", - також написав шоумен у коментарях під постом Лорак.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Українці у коментарях вкотре обурилися такою поведінкою виконавиці: "Кароліна колись скаже, хто ж насправді бомбить брата в Україні, чи так і буде вимахуватись?" "Ви не маєте права розмовляти навіть українською. Співайте далі для вбивць, спонсоруйте війну", "А чому він ховався в підвалі? Не від російських атак випадково?", "А люди ховалися з дітьми. З дітьми, а не з пляшкою. І це не ситуація, а війна", "А з якого часу Ані Лорак згадала про Україну, цікаво? Донедавна і не вдавала, що в нас війна. Та у нас не просто війна, ми воюємо з державою-терористом. І так уже понад 300 днів і майже дев'ять років".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності