Лайм

Валерій Меладзе виправдався за слова "Героям слава" і назвав війну "конфліктом близьких народів"

Артист вирішив висловитися у своєму блозі

Після слів "Героям Слава!", які потрапили на відео під час новорічної вечірки в ОАЕ, Валерій Меладзе вирішив роз’яснити ситуацію та розповісти про свою позицію детальніше. У соціальних мережах артист виклав пост, у якому заявив, що "посварилися два улюблених для нього народи" і у цьому "конфлікті" він не намагається нікому догодити.

"Люди, я хочу, щоб Ви почули мене, і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти, і не намагаюся комусь догодити. Я мрію лише про те, щоб антагонізм припинився і між близькими народами встановилася згода. І задля цього я ладен віддати всі сили", - йдеться у публікації співака в Instagram.

Фото: instagram.com/meladzevalerian

Також виконавець оприлюднив фото, на якому позував у машині. Цікаво, що можливість коментувати новий допис знаменитість вирішив вимкнути.

Нагадаємо, на корпоративі, що проходив в Дубаї, Меладзе розмовляв з одним із гостей. На слова чоловіка "Слава Україні", співак відповів "Героям Слава". Проте вже через секунду відійшов назад та в мікрофон заявив, що він "поза політикою" на цьому заході.

Читайте також: Позбавити звань і громадянства: в РФ Валерію Меладзе вигадують покарання за слова "Героям слава".

Фото: instagram.com/meladzevalerian

24 лютого популярний виконавець засудив війну та закликав розпочати переговори. При цьому артист не сказав, яка країна напала на Україну. Згодом з'явилися чутки, що Меладзе покинув Росію, але невдовзі стало відомо, що він продовжу гастролювати РФ.

Валерій Меладзе - російський співак грузинського походження. Молодший брат композитора Костянтина Меладзе. Одружений з колишньою учасницею гурту "Віа Гра" Альбіною Джанабаєвою. Його брат Костянтин у шлюбі з українкою Вірою Брєжнєвою.

  • На початку жовтня у Росії зняли з усіх радіостанцій пісні Пугачової та Меладзе. Хіти співачки та композитора заборонили крутити по всій країні через їхню позицію стосовно війни в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео