Лайм

Без макіяжу та гламурної зачіски: Тіна Кароль показала, як виглядає у звичайному житті

Співачка опублікувала сміливі фото

Тіна Кароль відноситься до тих зірок, які не бояться показати себе без макіяжу та гламурної зачіски. Українська співачка опублікувала нові фото, де зображена без грама косметики на обличчі та з розпущеним волоссям.

Під час війни артистка активно веде свій Telegram-канал, де показує повсякденне життя. Днями 37-річна зірка продемонструвала свій сніданок – важливий ритуал, який Тіна ніколи не пропускає. "Свої ритуали потрібно не змінювати, щоб не сталося", - написала вона.

Читайте також: Тіна Кароль показала, як відзначає Різдво разом із сином: сімейні фото.

Фото: t.me/tinakarolofficial

У кадрі Тіна Кароль сидить в автомобілі з порцією сирників у руках. На ній - чорний светр із горлом та яскраво синє пальто. Вранці співачка не наносила косметику і не укладала волосся.

Фото: t.me/tinakarolofficial

У коментарях по-різному відреагували на знімки: одні зауважили, що співачці пасує природність, інші написали, що Тіна виглядає худою та втомленою.

"У тобі, Тіна, коли ти без макіяжу - особливий шарм", "Яка ж ви красуня", "Але виснажена! Потрібно відпочити!", "Тіночко, досить худнути! Вигляд жалкий, хворобливий. Тіна, начебто їси і така худенька, вже не зовсім здорова худорлявість. Де ж твої прекрасні щічки?!", - пишуть стурбовані шанувальники.

Фото: facebook.com/tina.karol

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля