Лайм

Тарас Цимбалюк і його дівчина влаштували романтичну фотосесію з поцілунками

Шанувальники побажали закоханим щастя

Український актор Тарас Цимбалюк, який нещодавно підтвердив стосунки із власницею ресторану Світланою Готочкіною, знявся у новій романтичній фотосесії зі своєю обраницею. Закохані продемонстрували палкі поцілунки на чорно-білих фото.

Відповідні кадри у своєму блозі в Instagram опублікувала Готочкіна, залишивши до них лаконічний підпис: "Цінуйте кожну мить".

Фото: instagram.com/got.sveta

Фото: instagram.com/got.sveta

Цимбалюк також оприлюднив фото з коханою, яке було зроблене у ліфті. Зірка кіно залишив аналогічний підпис до знімку: "Цінувати кожну мить".

Фото: instagram.com/stories/taras.tsymbaliuk

Читайте також: Тарас Цимбалюк в образі Леона-кілера показав, якою б могла бути українська версія фільму.

У коментарях користувачі мережі не пошкодували компліментів для пари. Шанувальники побажали закоханим щастя, додавши, що вони дуже гармонійно виглядають разом:

"Дуже гарна пара", "Як це мило", "Впіймала Кайдаша! Файний вибір", "Бажаю вам щастя", "Які ви неймовірно красиві!", "Це просто вау!", "Так, такі миті звісно хочеться цінувати… Будьте щасливі", "Ви дуже гарні і гармонійні", "Як це щиро", "Гарна пара! Цимбалюк гарний козак!", "Без слів… Неймовірні. Бережіть один одного".

Фото: instagram.com/got.sveta

Нагадаємо, Світлана Готочкіна - рестораторка та дизайнерка. Вона є власницею ресторану в Києві Fish Fetish та бренду одягу GOT'S label. Відомо, що партнером дівчини у ресторанному бізнесі був російський ресторатор Олександр Орлов. Компанія Орлова Bulldozer Group включає близько 100 ресторанів у Росії, Казахстані, Узбекистані, ОАЕ, Гонконзі, США. До неї входив і заклад нової обраниці Цимбалюка.

Фото: instagram.com/got.sveta

Про роман із Готочкіною Цимбалюк розповів публіці лише нещодавно, опублікувавши з нею спільні фото. До цього знаменитість був одружений зі стилісткою Тіною Антоненко. Ексзакохані були разом три роки і один рік у шлюбі. Це був другий шлюб актора.

Вперше Цимбалюк одружився зі однокурсницею на ім’я Ангеліна. До весілля пара зустрічалася два роки, а у шлюбі колишні закохані прожили 1,5 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі