Лайм

Хто по гороскопу найгірший кухар: знаки Зодіаку, які зовсім не вміють готувати

На кухні їм робити нічого

Індивідуальні таланти людей дуже різняться, і астрологія вірить, що знак Зодіаку грає в цьому не останню роль. Раніше ми писали, які жінки стають найкращими дружинами, а тепер видання Amber zodiac розповіло про найгірших кулінарів.

Овен

Овни можуть прогодувати себе і, можливо, приготувати пару страв на кухні. Їхні основні кулінарні вподобання - білок і овочі, і такі прості рецепти вони цілком можуть освоїти. Але якщо ви хочете чогось більш вишуканого, йдіть до ресторану.

Фото: pexels.com

Скорпіон

Скорпіони не особливо дбають про приготування їжі та рідко стають умілими кухарями. Вони швидше замовлять їжу на виніс, ніж годинами сидітимуть на кухні. Їх відштовхує не так готування, як прибирання після себе.

Читайте також: Діти їх люблять: які жінки по гороскопу стають найкращими мамами.

Риби

Риби можуть приготувати одну або дві страви з дитячого меню, але загалом вони набагато більше зацікавлені у їжі, ніж у приготуванні їжі. Потрібно багато практики та терпіння, щоб розвинути навички на кухні, а Риби просто не хочуть перенапружуватися.

Стрілець

З усіх знаків зодіаку Стрільці – найгірші кухарі. Вони влаштують на кухні страшний безлад і навіть можуть травмуватися. Зрідка кулінарне натхнення може привести Стрільців до напрочуд смачного творіння. Але чи варто заради такого ризикувати?

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті