Лайм

Сальма Хаєк привела 15-річну доньку Валентину на "Оскар-2023": фото з червоної доріжки

Сім'я позувала у вбраннях від Gucci

Відома мексиканська та американська акторка Сальма Хаєк на цьогорічну премію нагородження "Оскар" прийшла разом зі своєю 15-річною донькою Валентиною. Обидві обрали брендові червоні сукні, які доповнили маленькими сумочками.

Хаєк постала на заході у обтислому ефектному вбранні з помітним вирізом у зоні декольте. Одяг по всій довжині був оздоблений паєтками, а низ сукні - об'ємними деталями у вигляді мішури. Сукню від Gucci знаменитість підкреслила клатчем золотого кольору, стильною зачіскою та приємним відтінком лілової помади. Про це розповідає видання Page Six.

Фото: Getty Images

Що стосується Валентини, то на церемонії вона з’явилася у яскраво-червоній сукні без бретелей. Вбрання має пишну спідницю з помітними акцентами з тюлю в самому низу.

Читайте також: Фільм "Все завжди і водночас" став тріумфатором "Оскара-2023": що про нього відомо.

Дівчина обрала таку ж зачіску, як і її зіркова мама – об’ємні локони по всій довжині. Завершили святковий образ срібляста сумочка від марки Gucci, аксесуари та виразний макіяж.

Хаєк з донькою позують з Педро Паскалем і Хав'єрою БальмаседаФото: instagram.com/yahoostyleca

Це вже не вперше Валентина приєднується до мами на гучних заходах. Раніше вони разом відвідали показ Gucci під час Міланського тижня моди, і тоді для виходу у світ обрали красиві відтінки синього.

Валентина-Палома Піно народилася у стосунках Хаєк з французьким мільярдером Франсуа-Анрі Піно. Офіційно пара зареєструвала шлюб вже після народження доньки - 14 лютого 2009 року. 25 квітня того ж року закохані провели церемонію одруження повторно в старовинному оперному театрі Ла Феніче у Венеції.

  • Нагадаємо, мережу обурила позиція продюсера премії "Оскар" щодо підтримки України і промови Зеленського. Дискусія спалахнула після того, як президенту нашої країни не дали виступити на церемонії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil