Лайм

Мені не місце у музиці: Ханумак завершує кар'єру співака після скандалу з піснею "Дика Дичка"

Артист вирішив не відмовчуватися в ситуації, що склалася

Днями режисер і сценарист Руслан Ханумак разом із своїм гуртом HANUMIKE презентував пісню "Дика дичка". Композиція про українських жінок-військових не надто сподобалася слухачам, і свою думку щодо цього вони висловили у коментарях.

Після хвилі хейту Ханумак звернувся до користувачів мережі. Він записав відео, у якому публічно заявив про завершення музичної кар’єри, а також попросив вибачення у всіх, у кого так чи інакше викликала негатив "Дика дичка".

Фото: instagram.com/hanumak

"Вітаю всіх. Це Ханумак. Хтось мене знає як режисера, хтось - як актора, а хтось - уже й як автора тієї самої [пісні] "Дикої дички". З приводу хейту. Його пишуть люди. А якщо люди пишуть хейт, то це їхні власні думки, на які вони мають повне право, оскільки живуть у незалежній країні", - сказав артист.

Читайте також: Горе-виконавець: Марина Круть жорстко прокоментувала пісню Потапа "Волонтер".

"Я не йтиму проти народу... бо той, хто йде проти українського народу, завжди погано закінчує. Ще півроку тому, коли я тільки-но починав свою музичну кар'єру, не міг собі уявити, що закінчуватиму її саме так. Мені не місце у музиці. Я піду з музичної індустрії, щоб не псувати ваш музичний смак", - продовжив він.

Фото: instagram.com/hanumak

На завершення Ханумак подякував жінкам-військовим, які знялися у кліпі. Також чоловік наголосив, що не варто шукати внутрішнього ворога, натомість краще зосередитись на зовнішньому:

"У свою чергу я хочу висловити подяку дівчатам, які знялися в цьому кліпі. Це було зроблено заради вас. Дякую ще раз. Хочу вибачитись перед тими, кому я зіпсував життя цією піснею, кліпом... Зіпсував усе, що тільки можна. Давайте не шукати внутрішнього ворога, бо ще дихає російська мерзота на нашій землі. Слава Україні!".

На заяву про закінчення кар'єри Ханумака вже встигли відреагувати його колеги. Співачка Юлія Юріна та ведучий Анатолій Анатоліч прокоментували ситуацію, що склалася:

"Дякую, що пішов з музики", - написала Юлія Юріна.

Фото: instagram

"Руслан, я знаю твою позицію, позицію Майка, американця, який все одно їздить до України. Розумію, що ти не хотів образити нікого. І до Пазіка і до Петрожицької в мене теж нема питань. Тому шкода, що така відбулася реакція, з багатьма коментарями я не згоден, але вони заслуговують на право бути", - висловився Анатолій Анатоліч.

Фото: instagram

"Дуже швидка і правильна реакція. Найгірше, коли артист відмовчується і робить вигляд, що нічого не сталося", "Це що прикол? Щось ви швидко здались. Пісня як пісня. А хейт він є завжди. Є завжди ті, кому не на часі все"

"Краще б Потап вибачився за оту гидоту", "Якщо ж ми в незалежній державі, має бути місце всім, не подобається не слухайте, подобається слухайте. Навіщо травити один одного?", "Це в першу чергу діло смаку, і, на жаль, в нашій країні мало кому можна догодити і мало чия творчість зараз не потрапляє під хейт", "Не розумію чому пісня викликала стільки негативу?! І де тут знецінення українських дівчат - військових?! Люди, ви чого?"

"Кончена пісня,така ж як і автор! Я думала дно пробив Потап, але ні....", "Руслане, не потрібно йти з музики через хейт. Це ж реально провокація", "Правду казав Арестович…. Головний ворог - не той, що бомбить, а свій же народ, який як гієни кидається один на одного і шукає в кожному зрадника!" – додали інші користувачі мережі.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Ruslan Hanumak (@hanumak)

  • Нагадаємо, Юлія Юріна жорстко критикує Трінчер, Полякову та інших зірок. Детальніше - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни