RU  UA

Дізнатися

Де зараз комік Андрій Молочний, який розповідав про "натовпи фашистів" у Києві

У 2014 році чоловік перебрався жити до країни-окупанта

Комік Андрій Молочний відомий своїми українофобними заявами та підтримкою російської агресії в Україні. Про це свідчать його вчинки до та після 2014 року, і навіть з початком повномасштабного вторгнення, у лютому 2022 року, дива не сталося – чоловік продовжив жити у Москві та заробляти криваві рублі. Детальніше про життя уродженця Житомирщини та його скандальні висловлювання - читайте у цьому матеріалі.

Фото: wikipedia

Кар'єра

Андрій Молочний народився у місті Коростень в Житомирській області. У Національному аграрному університеті в столиці отримав освіту. У період студентських років грав у студентській команді КВК, що і посприяло його розвитку кар'єри як коміка та актора.

У 2006 році став одним із ініціаторів створення української версії популярного російського стендап-шоу "Comedy Club". Разом з однодумцями Антоном Лірником та Максимом Бахматовим він займався організаційними питаннями колективу, а також брав участь у переговорах з московським керівництвом "Comedy Club Production".

Читайте також: Куди зникла "Міс Україна Всесвіт" Інна Цимбалюк, одружена з російським олігархом.

Навесні того ж року разом з Антоном Лірником створив "Дует імені Чехова", який почав виступати у складі "Comedy Club UA". Однак уже серпня того ж року "Дует імені Чехова" став постійним резидентом і учасником "Comedy Club Москва". Навесні 2010 року проект "Comedy Club UA" припинив своє існування, проте на його місці з'явилось інше шоу - Молочний разом із "Comedy Club Production" відкрив оновлену версію програми "Real Comedy". Якийсь час програму показували на каналі ICTV і 2+2 - вона виходила без нецензурної лексики та жартів про політику. Разом з тим Молочний як резидент "Comedy Club" був переважно задіяний у Москві.

Андрій Молочний та Антон ЛірникФото: instagram

"Файна Юкрайна" та інші проекти

У серпні 2008 року Молочний стає актором, автором та співпродюсером скетч-шоу "Файна Юкрайна", у якому знімається разом із ведучим та волонтером Сергієм Притулою. Всього вийшло 100 серій.

Після "Файни Юкрайни", у січні 2011 року, на каналі ICTV вийшло нове скетч-шоу "Рюрікі", зніманнями якого займався комік і його студія "Молочний Продакшн".

Після цього Андрія також можна побачити в російському телевізійному комедійного серіалі "Москвичі", який виходив на телеканалі НТВ у травні 2010 року.

Читайте на тему: Виїхав з України за два дні до вторгнення: куди зник відомий телеведучий Борис Бурда.

Фото: wikipedia

Громадянська позиція

Під час своїх виступів в "Comedy Club UA" українець неодноразово дозволяв собі недвозначні негативні жарти про Україну та українську мову. Зокрема, один зі своїх виступів він вирішив присвятити українцям за кордоном. За його розповіддю українці постають недолугими та цинічними, як правило як гастарбайтери або емігранти.

Під час свого чергового виступу актор вирішив поглумитися з української мови, назвавши її "нерозвиненою". Окрім цього додав, що "українська мова природно звучить в сільськогосподарському середовищі" і що "її використання при дублюванні фільмів або у наукових проєктах недоцільне" і вона "подразнює слух". Голова незалежної медіапрофспілки України Юрій Луканов порівняв Молочного з Голохвастовим і назвав його невігласом.

Після початку російсько-української війни, у 2014 році, переїхав жити до Росії. У листопаді 2019 року, на своїй сторінці в Instagram розмістив допис, у якому порівняв українців з фашистами:

"Адже ще п'ять років тому я навіть й подумати не міг, що Києвом натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть осквернятися пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову та Ватутіну".

Фото: instagram

Після лютого 2022 року актор не надто активно з’являється у соцмережах, і лише іноді нагадує про себе черговими українофобними заявами. Зокрема, він не оминув увагою події навколо Києво-Печерської лаври та висловився про виселення московського патріархату.

"Виселення ченців із монастиря Києво-Печерської Лаври – це випробування для всього Православ'я. Тим, хто ще може щось змінити, - зупиніться. Одумайтеся. Схаменіться. Не допустіть цієї духовної катастрофи! Православні, благайте Бога про збереження монастиря та ченців Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври", - зазначив чоловік.

Фото: instagram

Де зараз Андрій Молочний

Нині разом із Антоном Лірником, який теж є уродженцем України, комік продовжує виступати в Росії на корпоративах і брати у зніманнях місцевого "Comedy Club".

Особисте життя

Молочний одружений. Має чотирьох синів і дочку.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Прожили півроку: Влад Міцкевич відзначився новою скандальною заявою про стосунки з Поляковою

Влад Мицкевич подтвердил роман с Олей Поляковой и показал фото с певицей в постели - кулинар заявил, что они жили вместе полгода

Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з королевою Данії

Елена Зеленская встретилась с королевой Дании Мэри – первая леди появилась на встрече в брендовой вышиванке и модных брюках

Злякалась неймовірно: Анастасія Приходько потрапила у ДТП через вибоїни на трасі

Анастасия Приходько попала в ДТП по дороге на концерт - певица вышла на связь в соцсетях и рассказала подробности аварии