Лайм

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Вони не вміють тримати язика за зубами

Астрологи, які раніше розповіли про головних сперечальників Зодіаку, цього разу назвали тих, хто демонструє лицемірство по відношенню до інших. Про те, які знаки опинилися в цьому списку та чому саме, йдеться на порталі BestLife.

Читайте також: Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.

Фото: unsplash.com

Близнюки

Це найбільш лицемірний знак Зодіаку, який скаже одне, а зробить протилежне. "Вони можуть говорити правду в залежності від ситуації, тобто якою буде ситуація, такою буде і їхня правда, - розповідає астролог Енслі Еколс. - Ними керує планета Меркурій, а це означає, що представники цього знаку мають швидкий розум. Їхні думки постійно кудись біжать та змінюються".

Фахівець Еліс Сміт додає, що енергійні Близнюки відчувають нудьгу, і через це інколи говорять одній людині одне, аби побачити її реакцію, а комусь іншому - зовсім інше.

Терези

"Дипломатичні представники цього знаку зважують всі "за" і "проти", оцінюють перспективи", - пояснює астролог Емілі Ньюман.

За словами фахівців, такі люди не зможуть довго тримати язика за зубами, якщо у їхній власності буде чийсь чужий секрет. При цьому, розповівши його комусь, вони будуть щиро каятися.

"Терезам буде погано, вони будуть картати себе за те, що зруйнували вашу довіру, і скажуть, що зміняться на краще, але це не означає, що наступного разу вони не вчинять точно так само", - зазначає Джоан Лара.

Читайте на тему: Між ними розгоряються голлівудські романи: чотири найпалкіших пари Зодіаку.

Скорпіон

Скорпіони - доволі таємничий знак, який розповідає лише те, що вважає за потрібне, і така їхня таємничість легко переходить у лицемірну поведінку.

"Це - амбітні люди, які готові на все, аби досягти бажаного, - говорить Ньюман. - Вони можуть здаватися вам близьким другом, але насправді за цим може ховатися прагнення маніпулювати вами задля того, щоб отримати щось. Ви можете спілкуватися із Скорпіоном місяцями чи навіть роками, перш ніж зрозумієте, що вони насправді не такі щирі, як ви вважали".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці