Лайм

Зірки обіцяють дуже вдалий тиждень: астропрогноз з 24 по 30 червня

На цьому тижні відбудеться одна з найважливіших подій цього літа - "Похорони Ярили"

Новий тиждень за 24 по 30 червня обіцяє бути дуже вдалим - шість днів між планетами на небі будуть тільки гарні потенційні аспекти. А в один день відбудеться одна з найважливіших подій цього літа - "Похорони Ярили", а Сатурн у Рибах увійде у ретрорух.

Відповідний астропрогноз на тиждень дали астрологи Ольга Давидова і Олена Олешко на сторінці "Сезони душі" у Facebook.

Читайте також: Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні.

24 червня

У понеділок Місяць робить точний союз із ретро Плутоном. Це день зцілення душевних ран - вам можуть віддати старий борг, це зцілить душевну рану. Вибачайте і просіть вибачення у тих, з ким у вас є емоційні борги. Дуже вдалий день для сесії з психотерапевтом - ви отримаєте гарний результат.

25 червня

У вівторок планета великого щастя Юпітер буде вільний і не пов'язаний з жодною з планет. Це день постановки дуже вдалих цілей на майбутнє.Ви знайдете новий сенс і віру, яка дуже підсилить ваші амбіції.Проявіть себе яскраво у соцмережах, це розширить ваш вплив на людей. Сміливо підіймайте стелю своїх соціальних цілей – ваше майбутнє розширення закладається саме в цей день.

26 червня

У середу Меркурій зробить трін з Сатурном. Це вдалий день розв'язання проблем, які зайшли у глухий кут. Ви отримаєте допомогу вид соціально успішної людини. Сміливо виходьте на неприємну розмову і ця ситуація вирішиться успішно. Якщо є якісь проблеми з документами, вирішуйте їх саме в цей день.

Читайте також: Секрети долі: що є справжнім щастям для кожного знаку Зодіаку.

27 червня

У четвер Марс створить “дах” із союзами Сонця з Венерою та Місяця із Сатурном. Це день міцного захисту Богів та Зірок і ефективних дій. Будь-яка ваша дія призведе до максимального результату, бо ви будете реально під "куполом". Не сидіть, а зробіть те, чого ви боялися, чи те, що відкладали. Особливо це стосується вашої роботи, проєктів чи дій, які підвищують ваш дохід.

28 червня

У п'ятницю Місяць з'єднається з Нептуном - це день чарівного здійснення мрій. Саме в цей день через мрії закладається майбутнє. Тому створюйте чарівні образи, в яких ви хочете опинитися через рік. Ваш друг - інтуїція та інтуїтивні рішення. Навіть робочі та матеріальні справи вирішуйте в цей день саме так.

29 червня

У суботу Сатурн починає ретрорух і саме в цей день у Коловороті символічна подія під назвою "Похорони Ярили". Це наш прадавній обряд відпускання Бога Весняного Сонця, а цьогоріч він співпадає з тим, що могутній Сатурн стає ретро і починає зворотній рух, а ці події дуже сильно підсилюють одне одного.

Перед нами розкриються можливості для звільнення себе та свого життя від дитячих ілюзій, що тримають нас у полоні "хочеться, але чомусь не збувається". Порада - вже зараз починайте робити список того, з чим у своєму житті ви хочете попрощатися.

30 червня

У неділю Меркурій зробить секстиль з Ураном. День інсайтів, які призводять до грошей. Не мовчыть і не сидіть наодинці. Пишіть, дзвоніть, зустрічайтеся з людьми - чим більше ці люди будуть матеріальними та успішними, тим краще. В одному з контактів ви отримаєте свій грошовий інсайт. І так, спонтанні покупки в цей день - це дуже добре! Вони посприяють свободі та зростанню ваших грошей.

Раніше ми розповідали, що чекає знаки Зодіаку влітку 2024 року.

Цікаві новини для вас:

  1. Ці чотири знаки Зодіаку відкриють нову сторінку життя у червні.
  2. Доленосні роки життя: який найщасливіший вік для кожного знаку Зодіаку.
  3. Зберігають гарний настрій навіть у найтемніші часи: три головних оптимісти за знаком Зодіаку.

Новини партнерів

Читайте також

Агресивно і динамічно розвивається: Валерій Харчишин вперше розповів про невиліковну хворобу сина

Лідер гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин назвав діагноз середнього сина та симптоми невиліковної хвороби

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном