Лайм

«Кокотюха давно вмер»: блогер Чепинога після зізнання письменника про вареники розкрив «страшну правду»

Колишній народний депутат та блогер Віталій Чепинога на тлі заяв українського письменника Андрія Кокотюхи щодо смакових вподобань розкрив "страшні деталі" того, як замість Кокотюхи в його соцмережах дописи пише штучний інтелект.

Про це Чепинога написав на своїй сторінці у Facebook.

Український письменник Андрій Кокотюха на своїй Facebook-сторінці відреагував на коментарі щодо того, що він "на третину не українець", адже не їсть борщу - вирішив розповісти ще один факт щодо себе:

"Учора ви обурено читали про те, що я не їм червоного борщу, а отже - на третину не українець. Сьогодні дізнайтеся: я не українець на дві третини. Мова про вареники. Я їх теж не їм. Особливо тих, які на Полтавщині - коли один більший за тарілку".

За його словами, організм письменника погано сприймає вироби з будь-якого тіста:

"Мій організм узагалі дуже погано сприймає вироби з будь-якого тіста. В Італії я б не прижився: піца і макарони не є моє".

Разом з цим зауважує, що у питанні вареників має певний "виняток":

"Та повернемося до вареників. Тут трошки інакше. Іноді я їх можу їсти. Дуже не часто. Лише невеличкі. І лише з сиром чи ягодами. З картоплею і з капустою хіба перед діагностованою смертю, бо все одно помирати".

В контексті цього робить висновок: "Загалом українська кухня не для мого шлунку. Щоправда, запечена редиска Клопотенка - теж навряд".

Фото: facebook.com/andriy.kokotuha

Блогер Віталій Чепинога прокоментував допис Кокотюхи, зауваживши наступне:

"Кокотюха на третій день камінгаутів зізнався, що не їсть не тільки борщу, але й вареників теж не їсть. Це вже стало головною новиною дня на CNN і BBC! Індекс Доу Джонса обвалився на 7 пунктів, за акції вареничної «Хтива Галя» зранку не дають і півшага. Ураган «Мілтон 5» критично наблизився до узбережжя Флориди".

Фото: facebook.com/profile

На тлі заяв письменника в мережі Чепинога написав "страшну правду": "Ладно, треба це припиняти. Годі! Кокотюха давно вмер, я був на похороні".

Говорить, що все це - робота штучного інтелекту: "Все все понаписував іскуственний інтелект. Останні 90 книг за підписом Кокотюхи - теж його робота! Востаніє машин почалося не так, як ми собі уявляли…".

Нагадаємо, раніше Андрій Кокотюха відреагував на "осінню посвяту" блогера Віталія Чепиноги, зауваживши, що має певні проблеми з борщем.

Новини партнерів

Читайте також