Лайм

Вакарчук відзначився із співробітниками ТЦК біля елітного Goodwine в Києві

Перед інцидентом з рейдами музикант фотографувався з представниками ТЦК

За день до першого концерту гурту "Океан Ельзи" зі Святославом Вакарчуком у київському Палаці спорту журналісти видання "Українська правда" зафіксували його біля елітного супермаркету Goodwine.

Про це пише "Лайм", посилаючись на повідомлення журналіста УП Михайла Ткача.

Він зазначив, що знімальна група працювала над іншим матеріалом біля магазину.

"Ні для кого не секрет, що у Києві є ціла низка місць, де майже неможливо уявити співробітників ТЦК. Елітні клуби, спортзали, супермаркети преміум класу. До вечора 10-го жовтня одним із таких осередків був і столичний супермаркет Goodwine. Саме там вже 16 років закуповуються зірки, депутати, олігархи та інші заможні верстви населення. Наша знімальна група під час роботи над іншим матеріалом випадково стала свідком, як до Goodwine приїхали співробітники ТЦК у супроводі поліцейських", - написав Ткач.

Раптом на відео потрапив Вакарчук, який був на позашляховику за кермом. Перед тим як сісти і поїхати, він мило поспілкувався зі співробітниками ТЦК.

Наостанок лідер гурту "Океан Ельзи" зробив кілька фото на пам'ять з представниками військкомату.

Журналіст додав, що зняли репортаж за день до відомого інциденту після ювілейного концерту гурту "Океан Ельзи" у Палаці спорту. Йдеться про матеріал "ТЦК в Goodwine" (з 22:11).

Нагадаємо, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зробив заяву після інциденту із працівниками ТЦК після концерту у столичному Палаці спорту, однак нічого не сказав про масові затримання людей.

Новини партнерів

Читайте також