Апостроф. the lime
Hilton Dalaman Sarigerme
Resort & Spa

Відпочинок зі смаком, змістом і задоволенням
На Егейському узбережжі розташований один з найкрасивіших курортів Туреччини - гостинне місто
Даламан
Його оточили вкриті хвойними лісами гори і мальовничі бухти, блакитне море і незаймана природа. Це місце, де тобі завжди раді, і звідки так не хочеться їхати.

Даламан - відносно новий курорт, який поки відвідує не так багато туристів. Але в цьому його принадність: сховатися від натовпу, суєти та клопотів тут простіше простого. У декількох хвилинах їзди від міста знаходиться міжнародний аеропорт, тому дістатися до місця призначення можна без праці.

Найспекотнішим місяцем вважається серпень, коли середня температура піднімається до + 33 ° С, а море прогрівається до + 25 ° С.
На відміну від інших пляжних напрямків, унікальне розташування Даламан на виступі між Егейським і Середземним морями освіжає відпочиваючих в спекотні літні місяці прохолодним морським бризом.

Туристи можуть з комфортом насолоджуватися відпочинком на відкритому повітрі в денний час без необхідності ховатися під кондиціонером.

Берегова лінія Даламан розтягнулася на 1600 км. На вкритих найчистішим піском пляжах облаштована розвинена інфраструктура з усіма умовами для чудового відпочинку.

ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ У Даламані
пляжі і визначні пам'ятки
"Черепаховий" пляж або Ізтузу
Найкрасивішим пляжем Даламан вважається "Черепаший" або завдяки торгівлі. Він розташований на невеликому півострові біля підніжжя гір, в місці, де річка Дальян впадає море. Туристи приїжджають сюди поніжитися на піску і побачити гігантських черепах Каретта-Каретта.

З травня по липень ці рідкісні тварини відкладають яйця по всій території пляжу, а з липня по вересень їх сімейство поповнюється маленькими черепашками. З'явившись на світло, дитинчата вибираються з піску і направляються до моря. Якщо вам пощастить, ви зможете побачити, як вони відправляються в своє перше плавання.
Каунос
Даламан привертає великою кількістю історичних та культурних пам'яток. Одне з таких місць - стародавнє містоКаунос,розташований в бухті Дальян. Перші згадки про нього з'явилися більше 3 тисяч років тому, за часів правління еллінів і середньовічних королів. У давнину, коли місто перебувало на одному рівні з морем, він був важливим морським центром, де зводилися кораблі і процвітали ринки.

Сьогодні Каунос знаходиться на висоті 152 метра над рівнем моря. Там можна побачити античний амфітеатр, древній храм і численні лазні. Найбільш вражаючими будівлями вважаються скельні поховання, що збереглися з часів заснування міста.

Лікійські гробниці
Гробниці виточені прямо в скелі тисячі років тому, нависають над красивою річкою Дальян. Це місце поховання древніх лікійських королів. Лікійці ховали всіх своїх померлих якомога вище, вірячи, що так їх душі будуть ближче до бога. У гробниці вони вкладали коштовності і речі, які, на їхню думку, могли стати в нагоді в загробному житті.
Кейджегіз
Поряд з містечком Дальян знаходиться легендарнеозеро Кейджегіз.Воно залишається повноводним круглий рік, харчуючись численними гарячими і холодними джерелами. В околицях протоки річки Дальян і озера Кейджегіз, в районах сіл Султаніє і Чандир з-під землі б'ють цілющі термальні джерела. Ці гарячі сірчисті води містять кальцій хлор, кальцій сульфат, бром і радон, допомагаючи при різних захворюваннях.

Поблизу Дальяна є кілька грязьових і мінеральних джерел. Туристам зазвичай пропонують спочатку зануритися в басейн з мінеральною водою, а після цього прийняти грязьову ванну.
Гечек
У 22 км від аеропорту Даламан, в мальовничій бухті на півночі затоки Фетхіє, затишно розташувалося невелике містечко Гечек. Це улюблене місце відпочинку яхтсменів і любителів морських прогулянок з усього світу. Гечек оточений безліччю островів з тихими і затишними бухтами, де соснові, оливкові і кедрові гаї виділяють запаморочливі аромати, а море змінює колір від ніжно блакитного до смарагдового і темно-синього. У цьому місці зустрічаються Егейське і Середземне моря. Завдяки унікальній природі цей регіон був включений в програму захисту навколишнього середовища.
HILTON DALAMAN SARIGERME RESORT & SPA
найкрасивіший готель Даламан
У Даламані велика частина готелів знаходиться за межею міста. Селище Саригерме став місцем, де побудовані чудові готелі класу люкс. Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa - один з них. Найгарніший готель не тільки Даламан, а й Туреччини, розташований на лазурному березі біля самого моря, де річка Даламан впадає в Егейське море.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa - ідеальне місце для спокійного і неквапливого сімейного відпочинку. Величезна територія готелю і правильне зонування дозволяють гостям комфортно відпочивати і переміщатися при будь-якому завантаженні, включаючи розпал сезону.

Тут облаштовано7 відкритих і 4 закритих басейну, включаючи зону відпочинку і дитячі басейни, аквапарк для дітей і дорослих, широкий піщаний пляж і панорамний пірс.

А для любителів усамітненого відпочинку і романтичних пар на пляжі готелю передбаченіпавільйони Gazeboз джакузі і VIP-обслуговуванням.


ВІДПОЧИНОК ДЛЯ ДІТЕЙ І ДОРОСЛИХ
Особливу увагу в Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa приділили дітям. Терітторіі і послуг для них так багато, що це більше схоже на готель в готелі.

Дитячий клуб Kidz Paradise - це величезна зона з усіма можливими розвагами: гірки, розвиваючі ігри та іграшки, дитячий кінотеатр, лазерні паради, фонтани, тренажерний зал, аніматори, няні та спальні кімнати.

У головному ресторані є окремий зал для дітей будь-якого віку, шведський стіл зі спеціальним меню, а також необхідні аксесуари для немовлят. У готелі також є свій контактний зоопарк, де вам розкажуть і покажуть всіх вихованців. Їх можна і чіпати і годувати, тому емоції і захоплення дитині забезпечені.

Для найвимогливіших гостей на території Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa є величезний спа-центр з саунами, басейном, турецькою лазнею, джакузі, вітамінним баром і навіть VIP-кімнатами для відпочинку. Це місце, де все розташовує до релаксації і повної перезавантаження.

У Elysion Spa масажі віртуозно виконуються професіоналами з різних країн, і особливою популярністю користується масаж балийского майстра. Є також висококласні процедури про догляду за обличчям і тілом з індивідуальним підбором професійної косметики.

Готель працює по системі all inclusive. Основний ресторан відкритий навіть вночі, так що, якщо ви прилетіли пізно рейсом або затрималися на екскурсії, гаряча вечеря вам буде забезпечений. Також вечорами можна вибрати ресторани a la carte, кожен з яких вражає унікальним стилем і гастрономічними особливостями - рибний, індійський, італійський, турецький і далекосхідний.


Після вечері починаються розважальні шоу-програми для дітей і дорослих. Концерти та вистави за приїжджими іменитими артистами, кінотеатри під відкритим небом і "Вулиця барів" з різною тематикою, асортиментом алкоголю і дискотеками не залишать вас нудьгувати. Словом, розважатися можна до самого ранку, а вранці знову починати активний відпочинок.

Гості готелю Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa завжди відчувають себе найбажанішими: персонал враховує всі побажання і швидко реагує на будь-які запити. Ставлення персоналу щире і добре, але при цьому ні краплі не нав'язливе.
Секрет професіоналізму -
ідеальний баланс уваги і поваги до особистого простору відпочиваючих.
Мережа готелів Hilton по всьому світу строго дотримується найвищий рівень сервісу, піклується про якість і загальне враження. Але навіть в рамках самої мережі Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa визнаний зразковим, у чому варто переконатися якомога швидше.

© Апостроф, 2019
Made on
Tilda