Лайм

Як приготувати смачну домашню піцу за годину: детальний рецепт і поради

Готуємо смачно і просто з перевіреним рецептом

Хто не любить піцу? Напевно, таких людей майже немає. Але хто при цьому знає, як легко і швидко приготувати її своїми руками? Щоб ви могли запросто впоратися з таким завданням, ми розписали весь процес по пунктах.

Отже, для приготування домашньої піци нам знадобляться такі інгредієнти: яйце, кефір (250 мл), борошно (1.5 склянки), сіль (0.5 ч. л.), цукор (2 ч. л.), сода (1 ч. л. ), рослинна олія. Для начинки: помідор (2 шт.), цибулина, ковбаса будь-яка (200 г), яйце (2 шт.), сир (200 г), кетчуп (100 г), майонез (100 г).

Крок 1: У глибокій мисці змішати всі інгредієнти для тіста, крім соди. Все ретельно перемішати до однорідної маси, потім додати соду і замісити тісто. Воно повинно бути схоже на густу сметану.

Крок 2: Змастити деко олією, рівномірно викласти на нього тісто і відправити в духовку на 10-15 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 3: Приступаємо до начинки. Яйця потрібно зварити, ковбасу, цибулю, помідори і яйця нарізати, а сир натерти на тертці.

Крок 4: Дістати тісто з духовки, змастити його кетчупом, зверху покласти помідори, потім полити майонезом, посипати цибулею, додати ще трохи кетчупу, додати ковбасу і яйця, додати ще соусів за бажанням і посипати все тертим сиром.

Крок 5: Відправити піцу в розігріту духовку на 45-50 хвилин і гарячою подавати до столу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї