апостроф
Легендарний
SAM`S STEAK HOUSE


since 1996
23 факти про перший український стейк-хаус
Вік не перешкода
23 роки тому в 1996 році був відкритий легендарний ресторан Sam`s Steak House. Американські підприємці Майкл Дон і Бені Голлані відкрили свій перший на території України ресторан, який до цього дня залишається одним з небагатьох успішно працюючих довгожителів столиці.
1
Перший стейк хаус!
Саме Sam`s став першим класичним стейк хаусом в новій Україні. Майкл Дон і Бені Голані відкрили не просто нову точку громадського харчування, вони відкрили заклад, вклавши в нього вільний і незалежний американський дух.
2
Три обличчя ресторану
Дизайн ресторану тричі кардинально змінював свій вигляд. Від класичного кантрі Середнього Заходу до сучасного кежуал формату. На сьогоднішній день стіни Sam's прикрашають постери з американськими рок-легендами, інтер'єр виконаний в м'яких сіро-блакитних тонах, є свої шафи з віскі і зал в стилі ретро-кабінету, де можна навіть погортати книгу під келих червоного.
3
Коли дозрівання - це не тільки про фрукти
Зараз практично кожному поважаючому себе м'ясоїду відомо, що свіже м'ясо для стейків не підходить категорично. Воно буде жорстким і несмачним. Щоб зробити стейк - м'ясу, перш за все, потрібно дозріти. Дозрівання м'яса для стейків в ресторані Sam's відбувається за унікальною технологією - в натуральній оболонці. Цей рідкісний спосіб в Україну був привезений німецькими фахівцями для ресторану Sam`s Steak House. М'ясо для стейків обгортають в яловичий жир і залишають в контейнерах для дозрівання при спеціальній температурі, потім очищають від жиру і вакуумують кожен стейк.
4
Міні-виробництво стейків
У ресторані є власне міні-виробництво, де Бутчер обробляє м'ясо, дозріває його в спеціальних камерах, а потім виготовляє стейки.
5
Вибір стейків
13 видів стейків wet і dry aged Ukrainian Beef і 5 видів USA BEEF з мармурової яловичини. В меню ресторану представлені найпопулярніші стейки: Риб-Ай, Риб-Ай ПРАЙМ з мармурового українського м'яса, Нью-Йорк, Шатобріан, Тендерлойн, а також стейки на кістці Т-Боун і Портерхаус, які так люблять чоловіки. Крім того, стейки в меню є в двох розмірах: lady`s і men`s.
6
Стейк ланч
Sam's один з небагатьох, хто пропонує на обід стейки. Стейк ланч - це повноцінний обід з соковитим і смачним стейком Нью-Йорк або філе-міньйон за доступною ціною, який змінить уявлення про класичний обід. Адже мало хто знає, але саме стейком обідають топ менеджери на знаменитій Уолл Стріт.
7
Приготуй стейк сам
У ресторані кожен може приготувати свій стейк самостійно - просто оберіть шматок м'яса і встаньте за відкритий гриль. В цій пригоді допоможе Шеф ресторану.
8
Майстер класи
Місія Sam's - ділитися своїм досвідом і знаннями. Перші майстер-класи ресторан провів ще в 2009 році і з тих пір вони не втрачають актуальності, навпаки. Індивідуальні та корпоративні майстер-класи проходять під керівництвом Шефа ресторану Сергія Агішева.
9
Легендарний салат "Цезар"
Рецепт «Цезаря» в Sam's не змінюється вже більше 20 років. Наш секретний інгредієнт - спеціальний маринад для курячої грудки і класичний американський рецепт.
10
"Наша Мері"
Кривава Мері - це зовсім не томатний сік з горілкою, як думають багато хто. Це фірмовий напій, створений для того, щоб підкреслити смак м'яса. Наша «Мері» готується з натуральних томатів за двома оригінальними рецептами. Для любителів міцніше - готуємо алкогольний варіант.
11
Біг Тартар
Тартар гордість і візитна картка будь-якого м'ясного ресторану. Ми готуємо і подаємо його з картопляними діпамі в двох варіантах: порція 120 грам і 250 грам на двох. Ніжна яловичина, з додаванням корнішонів, сиру Філадельфія і перепелиним яйцем.
12
Pork Ribs
Для поціновувачів ребер в меню представлені Pork Baby Back Ribs, які ми готуємо за технологією томління протягом 8 годин. Правильно приготовані ребра повинні не просто танути в роті, кістка з них повинна в прямому сенсі слова «випадати» - саме такі ребра вважаються ідеальними.
13
Український мармуровий стейк
На сьогоднішній день з'явилася і набирає популярність українська мармурова яловичина з породистих американських бичків. В меню Sam's представлений преміальний стейк Ріб- Ай ПРАЙМ з мармурової фермерської яловичини.
14
Вина до стейків
Винна карта Sam's включає в себе 55 видів вин з найвідоміших «м'ясних країн», таких як: Аргентина, Чилі, Іспанія, Італія та ін. Таким чином кожен гість може вибрати для себе найбільш відповідне вино для будь-якої м'ясної страви і стейка, що ідеально підкреслить його смак.
15
"Великі вина" побокально
У ресторані представлена можливість ознайомитися з такими великими винами, як Malbec, Vapolicella, Barolo, Barbaresco, Brunello - побокально через спеціальну систему Coravin.
16
Колекція Whiskey Single Malts
Одна з найбільших колекцій односолодових віскі і топ бурбонів з усього світу. Тут ви знайдете більш 100 позицій не тільки класичних віскі Шотландії та Ірландії, а й Японії, Канади, Тайваню, Індії та бурбони США.
17
Каталог віскі
Для зручності наших гостей ми зібрали всю інформацію про наші віскі і бурбони в окреме меню у вигляді єдиного каталогу на 100 сторінок з описом кожної пляшки: колір, аромат, смак, який виносять кожному гостю.
18
Дегустації віскі
Продегустувати різні види віскі можна замовивши спеціальний сет з трьох позицій віскі. Напої подаються в особливих глінкёрнах порціями WEE DRAM (20 мл). Ароматну бурштинову рідину наливають так, щоб вона злегка покривала дно склянки.
19
Колекція бурбонів
В нашій колекції представлені топ американських бурбонів світу - Macker`s Mark, Bulleit, Woodford Reserve, Jim Beam, Four Roses, Wild Turkey.
20
Sam`s FOOD
Ще один напрямок в лінії здорової їжі. Не так давно Sam's запустив свій новий проект про смачну і здорову «їжу з собою». У нашій крамниці ви можете купити свіжі сендвічі, Боул, паштет і хумус, приготовані з натуральних продуктів без консервантів і ГМО. Вся продукція для лавки виготовляється кожен день.
21
Персонал - "довгожителі"
«Мастодонт» Sam's наш скромний і інтелігентний помічник в гардеробі дядя Юра - Юрій Калініченко, який зустрічає і проводжає гостей ось уже багато років. А дві чарівні жінки в заготівельному цеху - Яна і Лариса - також працюють з самих витоків Sam's. Наші офіціанти Володимир Лісовець і Ярослав Яременко вже 10 років працюють в стінах ресторану і радують гостей кращим сервісом і посмішками.
22
Сучасний пікнік
Девіз Sam's: «Ми навчимо вас готувати м'ясо на природі». І це дійсно так. В Sam's можна придбати стейки, бургер набори, а також ребра BBQ для приготування на природі. Для вашої зручності ми приготували майже все за вас і вам залишається лише прислухавшись до наших рекомендацій провести фінальний етап приготування. Також тут ви знайдете всі необхідні атрибути для пікніка.
23
SAM`S STEAK HOUSE
Київ, вул. Жилянська, 37
10:00 - 23:00
Субота, неділя
11:00 - 23:00
Phone:
+38 (044) 287 2000
© Апостроф, 2019
Made on
Tilda