Лайм

У соцмережах став популярним модний флешмоб: люди масово одягаються в подушки

Люди в самоізоляції придумують яскраві способи для розваги

У соціальній мережі Instagram набирає популярність новий карантинний флешмоб під хештегом #pillowchallenge. Від учасниць потрібно небагато - закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.

До челленджу приєдналися і деякі українські знаменитості. Однією з перших свій модний look продемонструвала гімнастка і учасниця "Танців з зірками-2019" Анна Різатдінова. "Fashion week 2020", - коротко підписала кадр зірка.

Не залишилися осторонь і дочка співачки Олі Полякової Маша і телеведучий Слава Дьомін.

В даному флешмобі взяли участь тисячі користувачів мережі, і з кожним днем їх кількість збільшується, а разом з ним - і рівень креативності учасниць. theLime зібрав найяскравіші і ефектні знімки, які потрапили в мережу.

Одні дівчата використовують лише подушки і пояса, а інші ж доповнюють свої образи аксесуарами - головними уборами, сумочками і взуттям на підборах. А хтось вирішив, що найкращим доповненням стане домашній улюбленець або келих з вином.

  • Український репер і продюсер Потап (Олексій Потапенко) вирішив приєднатися до флешмобу FlipTheSwitch. Суть його полягає в тому, що два героя після клацання міняються одягом. Але Потап вирішив виявити оригінальність і записав відео з домашнім улюбленцем Насті Каменських - собачкою на кличку Мімі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити

Як позбутися мурах на грядках: народні засоби, які вважають ефективними

Мурахи на городі - як з ними боротися за допомогою народних засобів - способи з борною кислотою, окропом, бензином та інші