Лайм

Двоє друзів вирішили поділити гроші, якщо один з них виграє в лотерею. 28 років по тому вони стали мільйонерами

Тепер обидва товариша збираються на безтурботну пенсію

Житель Вісконсіна (США) Томас Кук виграв $22 мільйони, але з половиною цієї суми вже незабаром довелося розлучитися. Як би дивно це не звучало, але чоловік пішов на цей крок із задоволенням, адже ще в 1992 році вони з другом Джозефом Фіні дали один одному клятву.

Як пише UPI, 28 років тому приятелі пообіцяли один одному поділитися будь-якою сумою грошей, якщо один з них виграє в лотерею. Пройшли роки, і обидва були впевнені, що домовленість так і залишиться цыкавим спогадом, але одного вечора в будинку Джозефа Фіні пролунав дзвінок.

Томас Кук і Джозеф Фіні з дружинами Фото: upi.com

"Він подзвонив мені, і я запитав: "Це жарт? Хочеш обдурити мене?" - згадав у розмові з журналістами другий чоловік. Але Томас Кук не жартував. Він виграв в лотерею цілий статок і подзвонив повідомити товаришу, що відтепер вони - мільйонери.

На жаль, друзям не дісталася вся сума, адже не варто забувати про податки. Після їх сплати, чоловіки отримали на руки по $5,7 млн, на що теж не скаржилися. У бесіді з виданням Кук зізнався, що відчуває себе дуже щасливим, адже тепер може спокійно піти на пенсію. Втім, як і його старий приятель.

  • Британець став зіркою соцмереж після того, як голяка кинувся рятувати племінницю. Тривога виявилася марною, та люди все одно захоплюються хлопцем, а у його родини тепер є відмінне відео на пам'ять.
  • А ось історія про те, як пенсіонерка показала відео з привидом кота і спантеличила людей в мережі. Вони не вірять у духів, але й не можуть розгадати загадку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Їхні звички відштовхують: які знаки Зодіаку найбільше дратують оточуючих

Астрологи назвали знаки Зодіака, які найбільше дратують інших через свої звички - у списку опинилися Раки, Водолії та Близнюки

На сонці чи в тіні: де краще садити баклажани, щоб мати великий врожай

Як правильно визначити оптимальне місце для висадки баклажанів на городі, в чому переваги та ризики вирощування в тіні та на сонці

Як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель: простий рецепт

Млинці з м'ясною начинкою, запечені в духовці під соусом бешамель - смачна та ситна страва для всієї родини