Лайм

Шанувальник Елвіса Преслі встановив світовий рекорд з найтривалішого виконання пісень "короля"

Артист провів на сцені понад 50 годин

52-річний шанувальник Елвіса Преслі з Норвегії Хеннінг Бьорнстад побив світовий рекорд з найтривалішого виконання пісень "короля рок-н-ролу". Співак, який виступає під псевдонімом Kjell Elvis, провів на сцені 50 годин, 50 хвилин і 50 секунд.

Як пише DW, за час марафону Бьорнстад міг робити 5-хвилинні перерви кожну годину або збирати їх для більш тривалої паузи. Після завершення свого більш ніж дводенного виступу чоловік зізнався, що більше ніколи не зможе повторити його.

Kjell Elvis Фото: Facebook / Kjell Elvis

За виступом Бьорнстада стежили дієтолог та лікар, які регулярно давали йому гарячу воду з медом і лимоном. Артист відмовився від кави і замість цього вживав смузі та фруктові батончики для підтримки голосу.

Примітно, що це не перша спроба чоловіка встановити рекорд - в 2003 році він вже виступав без перерви 26 годин. На ще один багатогодинний концерт він зважився після того, як в 2004-му німецький співак Томас Гаетже став рекордсменом з результатом 43 години, 11 хвилин і 11 секунд.

  • На початку липня модель і блогер Міла Кузнєцова побила рекорд України в категорії "Найбільші натуральні груди". Дівчина не сумнівалася, що рівних в цій справі їй поки немає, адже вона може похвалитися бюстом 13-го розміру.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним