Лайм

8 креативних ідей, як прикрасити вікна до Нового року: гірлянди відходять у минуле

Як зробити вдома святкову атмосферу

Перед Новим роком 2021, символом якого буде металевий Бик, хочеться створити особливу атмосферу свята. І якщо раніше популярно було прикрашати вікна гірляндою, то зараз існує багато інших креативних способів. theLime вирішив підказати вам, яким декором урізноманітнити вікна та підвіконня, а також будинок в цілому.

Найпростіший спосіб - купити наклейки на вікна. Зараз в магазинах існує величезна кількість наклейок на будь-який смак і колір. Ви можете обрати зображення Діда Мороза чи Санта Клауса, сніговика, оленів і ведмедиків, а також із символом наступного року - Бика.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Ще один варіант декору для вікон на новий рік 2021 - зробити витинанки. Це силуетні фігурки з паперових або картонних листів, з яких можна зробити найрізноманітніші картини. На сьогоднішній день в інтернеті існує чимало заготовок витинанок, які можна роздрукувати на принтері, а потім вирізати. Отримані сніжинки приклейте на вікна за допомогою клею або двостороннього скотча.

Фото: pinterest.com

Якщо ви не хочете псувати скло клеєм, то можете зробити об'ємні витинанки у вигляді сніжинок, ялинок або зірочок, скріпити їх у своєрідну гірлянду і підвісити на вікна, двері, стіни вашого будинку або ж просто розкидати по підвіконню.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Також ви можете прикрасити вікна за допомогою зубної пасти. Для створення такого малюнка, необхідно знайти трафарети з новорічною тематикою в інтернеті, роздрукувати і вирізати їх. Потім намочити шаблон у воді та приліпити його до обраного місця на віконному склі і трохи промокнути. Потім розвести зубну пасту в мисці з водою до стану рідкої сметани. Взяти зубну щітку, занурити її в пасту і побризкати на вікно навколо трафарету. Потім акуратно відклеїти папір, і малюнок готовий.

Фото: pinterest.com

Особливу атмосферу свята створять свічки на вікнах. Так, ви можете прикрасити підвіконня композицією з декількох маленьких свічок і однією великою або ж підвісити кілька свічок в мініатюрних баночках.

Фото: pinterest.com

Також ви можете прикрасити підвіконня казковими будиночками. Для цього вам необхідно буде намалювати макет або знайти в інтернеті відповідний шаблон, роздрукувати його і вирізати з картону всі деталі, а потім склеїти. Далі необхідно в саморобку вставити світлодіодний світильник. Таким чином, ваше підвіконня прикрашатимуть затишні будинки.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Будинок і підвіконня можна прикрасити гілочками ялини, деревом, шишками або композиціями, зробленими з цих матеріалів. Наприклад, декоративною ялинкою.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

А тим, хто любить мінімалізм у всьому, радимо прикрасити підвіконня вазонами з мініатюрними ялинками. Такий декор не тільки буде радувати око, а й пахнути лісом.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників