Лайм

Ліловий манікюр проривається у тренди: 10 ідей дизайну в кольорах орхідеї та бузку

Який дизайн на нігтях допоможе вам виділитися із натовпу

На календарі - кінець січня, і хоча попереду ще цілий місяць зими, чимало модниць вже підбирають луки і варіанти дизайну манікюру на весну. Якщо ви перепробували всі найсміливіші поєднання, як, наприклад, чорно-червоні нігті, радимо звернути увагу на ліловий манікюр. theLime зібрав для вас найкращі ідеї в кольорах орхідеї та бузку.

Природно, найпростіший варіант - зробити однотонний манікюр. Ви можете обрати як блискуче покриття, так і матове, яке буде дуже красиво виглядати навіть на коротких нігтях.

Фото: pinterest.com

Довгі нігті також можна покрити ліловим кольором, а на одному з нігтів зробити дизайн за допомогою спеціальних наклейок. Це може бути напис, малюнок або геометрична фігура.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто хоче створити максимально романтичний дизайн, радимо зробити градієнт - тобто плавний перехід одного кольору в інший, кордони між якими "розмивають". Цей дизайн ще називають ефектом омбре.

Фото: pinterest.com

З ліловим кольором також можна зробити французький манікюр. Наприклад, покрити нігті безбарвним лаком, а краї підкреслити ліловим, або ж основну частину нігтів зробити фіолетовими, а краї - ліловими блискітками.

Фото: pinterest.com

Якщо ви втомилися від однотонного манікюру, радимо звернути увагу на дизайн, коли більшість нігтів покривають одним кольором, а один або два - білим або прозорим. На ньому також можна зробити малюнок, стемпінг або приклеїти яскраву наклейку.

Фото: pinterest.com

На довгих нігтях мигдалеподібної форми можна створити масу цікавих дизайнів. Наприклад, покрити один ніготь прозорим лаком і зробити ефект "перепелиних яєць" з чорними точками, а на іншому зробити стемпінг - тобто перенести за допомогою трафарету цікавий візерунок або малюнок.

Фото: pinterest.com

Наступний варіант дизайну - ліловий манікюр із фольгою. Її можна підібрати як контрастного кольору, так і схожого на колір лаку.

Фото: pinterest.com

Також можна зробити оригінальний дизайн, намалювавши на бузковому тлі, наприклад, жовті фрукти, птахів або просто геометричні фігури.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант дизайну - намалювати на бузковому тлі, наприклад, силует квітки чорним і підкреслити його блискучими акцентами.

Фото: pinterest.com

Можна також спробувати зробити розтяжку лілових відтінків від одного нігтя до іншого. Тобто самий темний відтінок нанести на ніготь на великому пальці, а найсвітліший - на мізинець. Напрямок може бути і іншим - від мізинця до великого пальця.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Натуральні цукерки для дітей: як приготувати смачну і корисну пастилу з фруктів

Пастила з фруктів зберігає всі вітаміни і мікроелементи. Розповідаємо, як можна приготувати у домашніх умовах і що потрібно додати

Більше не будуть самотніми: ці три знаки Зодіаку у липні розпочнуть нові стосунки

Астрологи склали гороскоп на липень і назвали знаки Зодіаку, яких в липні чекає нове кохання і стосунки

Природа зупинить всі війни на планеті: азербайджанський екстрасенс розповів, що чекає світ у найближчі роки

Азербайджанський екстрасенс Сабухі Іманов прогнозує природні катаклізми в 2025 році, перемогу України і розвал Росії в 2026 році