Лайм

Шоколад і кава: 10 стильних ідей манікюру у відтінках коричневого

Який дизайн нігтів обрати

Кожна сучасна дівчина неодноразово задавалася питанням, який дизайн нігтів обрати, щоб виглядати вишукано і модно. Якщо ви вже не раз робили класичний френч, радимо звернути увагу на насичений коричневий колір. theLime підібрав для вас кілька ідей манікюру в кольорах кави та шоколаду.

Природно, ви можете зробити однотонний коричневий манікюр з блискучим або матовим покриттям. А урізноманітнити його можна за допомогою блискіток і геометричних фігур на одному-двох нігтях.

Фото: pinterest.com

Також ви можете обрати прозорий лак в якості основного кольору, а відтінками коричневого зробити кілька ліній або навіть цілий візерунок.

Фото: pinterest.com

Коричневий манікюр можна також урізноманітнити дизайном з мармуром. Досить зробити на покритті відблиски і розводи, які будуть імітувати цей ефект.

Фото: pinterest.com

Тим модницям, які люблять французький манікюр, пропонуємо зробити його незвичну варіацію: покрити нігті коричневим відтінком, а їх кінчики - чорним.

Фото: pinterest.com

Також урізноманітнити манікюр у кольорах кави та шоколаду можна за допомогою золотистої втірки та геометричних деталей іншого кольору.

Фото: pinterest.com

Можна також спробувати зробити коричневий манікюр з градієнтом у вигляді розтяжки кольору від одного нігтя до іншого. Тобто самий темний відтінок нанести на ніготь на великому пальці, а найсвітліший - на мізинець. Напрямок може бути і іншим - від мізинця до великого пальця.

Фото: pinterest.com

Коричневий колір лаку відмінно поєднується з тваринним принтом. Ви можете покрити кілька нігтів однотонним кольором, а на 1-2 зробити дизайн з імітацією леопардового принта.

Фото: pinterest.com

Ще один дизайн спробуйте зробити за допомогою стемпінга - перенесення на ніготь за допомогою штампа малюнка з трафарету.

Фото: pinterest.com

Також на нігтях красиво виглядає коричневий лак з дрібними блискітками. Ви можете попросити свого майстра манікюру зробити дизайн під назвою "котяче око". Виконується такий манікюр за допомогою спеціального гель-лаку з вмістом магнітних мікрочастинок і магніту.

Фото: pinterest.com

Ще один варіант незвичного манікюру в цьому кольорі - бурштиновий. Для цього на ніготь необхідно нанести спочатку більш світлий відтінок коричневого, а потім зробити кілька крапель більш темним. І за допомогою швейної голки змішати ці два кольори, утворюючи таким чином неповторний візерунок.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним

Стейк із молодої капусти – сезонна страва: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати стейк із молодої капусти з грибами та курячим філе, щоб урізноманітнити меню своєї родини