Лайм

Як повторити наймодніші зачіски цієї весни: 3 прості луки на сезон

Зачіска допоможе вам виглядати стильно у будь-якому образі

Будь-яка дівчина чекає настання весни хоча б тому, що можна буде не кутатися у теплі шапки і палантини. А це означає, що можна буде поекспериментувати не тільки з кольором волосся, але й із зачісками. theLime підібрав для вас кілька стильних ідей.

Звісно, ви можете вирівняти волосся праскою, зробити афронакрутку або об'ємні локони. Універсальним варіантом також вважаються красиво зібране волосся у хвіст. Ми пропонуємо вам кілька більш креативних ідей для довгого волосся.

Об'ємна коса

Зачіска у вигляді об'ємної коси підійде власницям довгого волосся нижче плечей. Перед тим, як її робити, слід добре помити голову і висушити її за допомогою рушника і фена.

Приступаємо до створення зачіски: для початку беремо гребінь, ретельно розчісуваємо волосся по всій довжині, потім позначаємо тім'яну область.

Виділяємо три тонкі пасма, починаємо плести, використовуючи стандартне трьохпрядне плетіння.

Просуваючись від тім'я до верхівки, додаємо тонкі локони зі скроневої частки.

На потилиці поділяємо хвіст на три товсті пасма, заплітаємо традиційну косу. Додаємо до центрального пасма по черзі то праву, то ліву частину. Скріплюємо косу резинкою.

Потім розтягуємо кожен сегмент коси руками, закріплюємо лаком.

Фото: pinterest.com

Кіски з кільцями

Ще один тренд сезону - зачіска, в яку вплетені різні кільця та намистини. Цю ідею часто називають пірсингом у волоссі або фальшпірсингом.

Для нього вам знадобляться тонкі металеві кільця, намистини і сережки. Головне - правильно підібрати їх, щоб вони не обтяжували та не псували волосся.

Існує величезна кількість зачісок із вплетеними в них кільцями. Ви можете зробити дві звичайні коси, кілька тонких кісок, колосок на потилиці, а потім проткніть крізь плетиво металеві кільця, кліпси або звичайні сережки.

Фото: pinterest.com

Пучок

Якщо ви не хочете приділяти зачісці довгий час і вплітати в пасма кільця або намистини, завжди можна зробити зачіску під назвою пучок. Він може бути низьким або високим, недбалим або гладким - все залежить від того, куди ви збираєтеся піти з такою ним.

Щоб зробити низький гладкий пучок, пройдіться по волоссю праскою, а потім зачешіть його у гладкий хвіст. Далі розділіть волосся на дві частини і закрутіть їх у джгут. Оберніть його навколо резинки і закріпіть шпилькою.

Для того, щоб зробити недбалий пучок, потрібно виконати приблизно ті ж дії, що і для гладкого пучка. Єдине - волосся закручують не так туго. Також можна залишити кілька локонів біля обличчя і злегка витягнути окремі пасма. В кінці рекомендуємо зафіксувати зачіску за допомогою лаку.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Наймодніші сарафани, які захочеться носити все літо: ідеї на будь-який смак

Які моделі та принти жіночих сарафанів приглянути на літній сезон, щоб виділитися із сірої маси та бути завжди у тренді

Чим підживити низькорослі томати після висадки в ґрунт: поради досвідченого городника

Які добрива слід використовувати для низькорослих помідорів, як правильно приготувати розчин, а також навіщо мульчувати ґрунт соломою

Шоколадні млинці з сиром і вишнею: оригінальний рецепт улюбленої страви

Як у домашніх умовах приготувати шоколадні млинці з двома видами начинки з сиру та вишні, щоб урізноманітнити повсякденне меню