Лайм

Які кольори будуть в моді цієї осені: 9 стильних луків в трендовій палітрі

У моді залишаться насичені відтінки

Спекотне літо добігає кінця, але це не означає, що час забути про яскравий одяг і соковиті відтінки на нігтях. І якщо ви підбирали кольори літнього одягу, виходячи з модних трендів, радимо також звернути увагу на те, що буде популярно восени. theLime зробив для вас добірку луків у найбільш трендових кольорах осені 2021.

Для прохолодних і дощових осінніх днів пригляньте бавовняну парку пісочного кольору з оригінальною вишивкою. Одягайте її зі спідницями або джинсами і зручними кедами. А доповнить лук стильна містка сумка.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення (@ fashionrebels.ru)

Для стриманого ділового луку підійде брючний костюм оливкового кольору з контрастними чорними гудзиками. Одягайте під піджак однотонну футболку, лонгслів або водолазку, а доповнити образ можна як туфлями-човниками, так і зручними кросівками.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення modern_clothes_2021 (@ ivashop05)

Якщо ви хочете виглядати одночасно стильно і стримано, зберіть total look у сірому кольорі. Одягайте брюки-палаццо, шовковий топ і кардиган вільного крою. Доповніть лук лоферами і невеликою сумкою через плече.

Для прогулянки в парку або ж зустрічі з друзями пригляньте спортивний костюм яскраво-зеленого відтінку. Доповніть його кросівками і сумкою-бананкою і сміливо вирушайте за пригодами.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Шоурум Одягу (@femininity_showroom)

Розбавити дощові сірі будні допоможе соковита жовта блуза прямого крою зі стильним подовженим коміром. Одягайте її з класичними брюками чорного кольору і туфлями-човниками, а якщо на вулиці прохолодно - тренчем або пальто. Доповніть образ сумкою і непомітними аксесуарами.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення VINTAGE store by Louisa (@lu_shmot_storee)

Для стильного офісного луку пригляньте костюм, що складається з подовженого жакета і розкльошених брюк небесно-блакитного відтінку. Доповніть його бежевими туфлями-човниками і сумкою-клатчем.

Для походу в кіно або романтичного побачення підійде лук з елементами червоного кольору. Наприклад, це може бути кроп-топ із довгими рукавами і спідниця міні з розрізом. Доповніть такий образ кросівками або лоферами, а також шкіряною сумкою через плече.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Ти прекрасна (@ krasotashop2021)

Для стильного осіннього луку підійде і яскравий тренч, наприклад, кольору фуксії. Одягайте його поверх суконь або костюмів і підберіть відповідне взуття. Доповніть лук маленькою сумкою.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення 8FRIDAYS (@ 8fridays)

Ще один яскравий колір, який підкорив модниць влітку, - ментоловий. Ви можете вибрати як одяг такого кольору, так і окремі аксесуари. Наприклад, яскравий тренч, який можна носити з темно-синіми джинсами, футболкою і взуттям на високих підборах. А доповнить образ сумка-шопер або клатч.


Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Milki Dress (@milkidress)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників

Як приготувати корисну шаурму, яка не зіпсує фігуру: простий рецепт перекусу

Як у домашніх умовах приготувати ситну шаурму з курячим філе, морквою по-корейськи та сметанним соусом, щоб побалувати свою родину

Сукня з великим коміром - фаворит серед модниць: які фасони вибрати на випускний

Влітку випускниці шукають найкрасивіші сукні на свято. Які варіанти вбрання можна розглянути - читайте в матеріалі