Лайм

Що подарувати чоловікові на Новий рік: 5 небанальних ідей, які його потішать

Варіанти подарунків на будь-який смак та гаманець

новини компаній

До Нового року залишилися лічені дні, і довгі роздуми щодо подарунків стали недозволеною розкішшю. Визначитись треба вже тут і зараз, і кілька свіжих ідей, що подарувати чоловікові, полегшать це завдання.

Головне правило при виборі подарунка - якомога більше дізнатися про смаки, бажання і спосіб життя людини, яка його отримає. Не варто дарувати домосіду альпіністське спорядження, а затятому автомобілісту - річний проїзний на громадський транспорт. Навіть якщо такі варіанти здаються вам практичними, головне завдання – порадувати чоловіка на Новий рік. Ось 5 варіантів, серед яких ви можете впізнати його подарунок.

Складаний портативний гриль

Фото: pixabay.com

Якщо ваш обранець любить відпочивати з друзями на свіжому повітрі, йому сподобається подарунок у вигляді складного гриля барбекю. Такі пристрої мають невеликий розмір, але недолік місця на решітці компенсується портативністю. Складаний гриль підійде для вилазок на природу в будь-який сезон, оскільки невеликий пакет вугілля позбавить необхідності шукати сухі дрова.

Магнітний браслет для інструментів

Фото: pinterest.com

Якщо чоловікові доводиться мати справу з болтами, цвяхами, шурупами та іншими інструментами, йому напевно сподобається магнітний браслет-тримач. Під час роботи такий пристрій заощадить час, сили і нерви, адже йому не доведеться зайвий раз нахилятися за розхідниками або шукати гвинтик, що закотився. Широкі моделі з сильнішими магнітами утримують навіть викрутки та невеликі плоскогубці.

Масажер для спини та попереку

Фото: Commons Wikimedia

Такий подарунок на Новий рік-2022 оцінять водії чи офісні працівники, яким по роботі доводиться багато часу проводити у кріслі. Тип масажера залежить від вашого бюджету, але у продажу є варіанти на будь-який гаманець - як масажні подушки з кріпленням для крісла, так і роликові масажери з підігрівом для комірної та поперекової зони. Особливою популярністю зараз користуються м'язові перкусійні (ударні) масажери, які покращують кровообіг і знімають біль після тренувань, фізичної роботи або довгого сидіння.

Bluetooth-трекер для пошуку втрачених речей

Фото: Commons Wikimedia

Якщо ваш чоловік регулярно губить вдома ключі, гаманець або інші дрібниці, корисним новорічним подарунком для нього стане Bluetooth-трекер для їх пошуку. Крихітний пристрій кріпиться і виглядає як брелок, синхронізується з телефоном, після чого розташування втрачених цінностей можна відстежити на смартфоні. Все, що для цього потрібно – натиснути на телефоні кнопку виклику. Деякі маячки видають гучний сигнал та працюю на відстані понад 20 метрів.

Гарний міцний напій

Фото: pixabay.com

Що викликає у дорослих чоловіків більше захоплення, ніж гарний міцний напій? Тільки міцний напій у красивій пляшці. Якісний ром – універсальний новорічний подарунок не лише для коханого, але також для шефа, батька, тестя, брата та інших чоловіків, яким уже виповнилося 18 років.

У святкові дні чоловікові буде приємно смакувати бурштиновий напій, вдихаючи його м'який аромат. Але підбирати ром слід з урахуванням характеру людини, і краще прислухатися у цьому питанні до експертів із ТД "Вина Світу". Крім того, не полінуйтеся дізнатися унікальну історію напою, щоб підігріти інтерес чоловіка подробицями про виготовлення рому, відтінки його смаку, післясмак та гастрономічні поєднання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити