Лайм

11 креативних ідей манікюру до Дня святого Валентина

Ви можете віддати перевагу однотонному червоному покриттю або поекспериментувати з дизайнами

Навіть найпохмуріші зимові дні можна розфарбувати теплими зустрічами з близькими та друзями, шопінгом, б'юті-процедурами або новим манікюром. І якщо ви вже робили модний нейл-арт у корейському стилі, урізноманітніть манікюр дизайном до Дня святого Валентина. theLime підібрав для вас кілька стильних ідей.

Традиційним кольором любові та пристрасті здавна вважається яскраво-червоний. Тому, якщо ви не любите експерименти, покрийте нігті будь-яким відтінком червоного. Для більш просунутих модниць радимо зробити на одній руці червоний манікюр, а один ніготь покрити білим і відтінити основу нігтя червоним, а на другій - зробити все з точністю навпаки. Такий дизайн точно привертатиме увагу оточуючих.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР ВОЗНЕСЕНСЬК (@nails_master_anna_)

Ще один варіант, як урізноманітнити класичний червоний манікюр - зробити на одному або двох нігтях дизайн з імітацією тваринного принта. Такий нейл-арт гарно виглядатиме на довгих нігтях мигдалеподібної форми.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюдження

Ще один варіант – намалювати на однотонному покритті контрастним кольором, наприклад, білим, серце – тобто символ кохання та Дня всіх закоханих. Ви можете зробити це або вручну, або використати спеціальні трафарети.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮРПЕДИКЮРКРАСНОДАР (@marina_nogti_krd)

Для довгих нігтів можна підібрати будь-який дизайн та колір. Але для створення романтичного образу найкраще зупинитися на світло-бежевому відтінку. Для різноманітності на одному або двох нігтях зробіть візерунок у вигляді маленьких сердець.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ANova (@a.nova.beauty)

Також у манікюрі до Дня святого Валентина можна поєднувати кілька різних кольорів. Наприклад, сірий, молочний та рожевий. Доповніть дизайн яскравими відблисками за допомогою фольги або стемпінгом із квітковим або листяним принтом.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @mani___kure

Ще один стильний варіант до свята всіх закоханих – білий манікюр із наклейкою на одному нігті. Ви можете покрити нігті однотонним лаком або вибрати відтінок з дрібним шиммерним блиском, а на один ніготь нанести зображення милого ведмедика з кулькою у вигляді серця. На іншій руці доповніть дизайн написом "Love".

Ще одне сміливе поєднання – покрийте частину нігтів глибоким винним відтінком, а решту – ніжно-рожевим. На світлому покритті зробіть оригінальний стемпінг із серцем.


Переглянути цей допис до Instagram

МАНІКЮР НІГТІ (@m_a_n_i_c_u_r_e)

Також напередодні Дня святого Валентина можна покрити нігті напівпрозорим лаком та зобразити на них ваших улюблених персонажів у тематиці свята. Такий манікюр гарно виглядатиме навіть на нігтях середньої довжини.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Красноярськ (@kiseleva.nail.art)

Зробити стильний манікюр допоможе стемпінг - тобто перенесення на ніготь за допомогою штампу малюнка з трафарету. Наприклад, покрийте нігті білим лаком, а стемпінг зробіть із елементами чорного, сірого та червоного.

Не варто зневірятися і володаркам коротких нігтів. Їх можна покрити сірим кольором і зробити за допомогою стемпінгу яскравий дизайн із серцем.


Переглянути цей допис до Instagram

Манікюр Київ Осокорки (@manicurist.pro.studio)

А для тих модниць, які мають від природи довгі нігті мигдалеподібної форми, радимо повторити сміливий дизайн у монохромних кольорах. Білу основу урізноманітнить тонка вертикальна лінія чорного кольору із серцем посередині. Виглядає дуже стильно і заворожливо.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Nailspiration for You (@thenewestnails)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

10 оптичних ілюзій, від яких "вибухає" мозок - перевірте себе

Оптичні ілюзії змушують наш мозок бачити те, чого немає в об’єктивній реальності - розгляньте ці 10 картинок

Шарлотка без цукру та борошна - рецепт дієтичної випічки

Шарлотка без цукру та борошна - чудова дієтична випічка, секрет приготування - замість борошна в ній вівсяні пластівці

Жодних плям і розводів: несподіваний продукт допоможе вимити вікна до блиску

Експерти розповіли, чим помити вікна без плям і розводів - допоможуть пакетики випитого чаю