Лайм

9 луків на весну в модних "маминих джинсах": комбінації та кольори сезону

Таку модель краще вибрати для неформальних образів

Чимало модниць вже з нетерпінням чекають весну, щоб зняти з себе масивні пальта і теплі черевики. І якщо ви вже підібрали кілька варіантів блуз на сезон, радимо також урізноманітнити свій гардероб модними "маминими джинсами". theLime вирішив докладніше розповісти вам про них, а також підібрав варіанти, з чим їх поєднувати цієї весни.

Мамині джинси (mom jeans, джинси мом) – фасон жіночих джинсів із високою посадкою, який був на піку популярності наприкінці 1980-х та на початку 1990-х років. Ця модель, як правило, з завищеною талією, що закриває пупок та робить сідниці візуально непропорційно довгими, великими і плоскими. Крім того, в маминих джинсах часто є вільний простір в області промежини і ніг. Вони підійдуть як струнким, так і повним модницям, оскільки здатні приховати всі недоліки фігури під вільним кроєм. Єдиний мінус такої моделі - джинси мом візуально вкорочують ноги, тому дівчатам з невисоким зростом радимо придивитися іншу модель.

Для стильного повсякденного луку пригляньте блакитні джинси мом. Доповніть їх легким светром зі звіриним принтом та білими кедами, а також сумкою через плече. У холодні дні зверху можна накинути бежевий тренч.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Джинсі Сукні Гольфі Куртки (@lepota_dress_up)

Також зверніть увагу на мамині джинси з дірками. Одягайте короткий топ, такі джинси та грубі черевики на шнурівці. Штанини можна трохи підвернути. Зверху доповніть образ масивним піджаком або подовженим кардиганом, а також мініатюрною сумкою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Denise Bender (@denise.kb)

Для розслабленого луку вихідного дня підберіть мамині джинси з вибіленого деніму. Доповніть їх фіолетовим худі з дірками та високими кросівками-хайтопами. Для завершення образу підберіть невеликий рюкзак або сумку-шопер у тон до взуття.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширений користувачем @_cocoroom_

А тим модницям, які полюбляють спортивний стиль, радимо підібрати джинси мом класичного блакитного кольору. Одягайте їх з однотонною футболкою-оверсайз, кепкою-бейсболкою та кросівками на масивній підошві. Доповніть лук у прохолодні дні курткою-косухою з еко-шкіри.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення ОДЯГ І АКСЕСУАРИ (@bazar.bz)

Ще один варіант на весну – мамині джинси з ефектом варенки. Для повсякденного образу надягайте їх із укороченим светром у крупну в'язку. Доповніть лук кросівками в тон до светра та сумкою-шопером.

Переглянути цей допис до Instagram

Жіночий турецький одяг (@_lisa_krasa_shmot_)

Щоб створити стильний образ із маминими джинсами, достатньо доповнити їх білою сорочкою, яку можна або повністю заправити в штани або частково залишити навипуск. Завершать образ білі кросівки та невеликий клатч.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Магазин жіночого одягу Бішкек (@evalee.kg)

Для створення романтичного образу, наприклад, для походу в кіно або побачення, надягайте джинси мом та укорочену блузу з вельвету з об'ємними рукавами. Доповнить образ мініатюрна поясна сумка та ботильйони на високих підборах.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення MARU (@_maru_fashion_)

Для різноманітності можна приглянути мамині джинси сірого або чорного кольору, з якими можна створити стильний діловий лук. Одягайте такі штани, білу блузу та сірий піджак у стилі оверсайз. Доповніть образ білими ботильйонами та місткою сумкою-шопером.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Stacie(@missy_elz)

А для теплих весняних днів підійде лук із синіми джинсами, які можна доповнити білим топом на тонких бретелях та легким бомбером із квітковим принтом. Доповнять образ стильна сумка через плече та босоніжки на плоскому ходу.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення cami rodrigues (@camirodrigues)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників