Лайм

Які жіночі стрижки зараз в моді: топ-5 ідей на волосся різної довжини

Знайдіть свій ідеальний варіант!

Тренди в hair-індустрії змінюються кожного року. У 2022 на піку популярності довгі чубчики, багатошаровість у стрижках, текстурований боб і не тільки. theLime розповість детальніше про те, яку зачіску обрати, якщо ви наважилися на зміни у своєму образі і хочете освіжити його.

Текстурований боб

Така стрижка вигідно підкреслює вилиці та обличчя. Також вона не вимагає особливого догляду: коли волосся висохне, достатньо лише нанести засіб для укладання, щоб надати об'єму. Текстурований боб підходить для різних форм обличчя та текстури волосся. Якщо у вас тонке волосся, текстурований боб візуально зробить його густішим та об'ємнішим.

Фото: instagram.com/lacyredway

Фото: instagram.com/taylorlashae

Піксі

Якщо ви готові до кардинальних змін, стрижка піксі може стати чудовим варіантом, адже вона в тренді цього року. Це ультрамодна коротка зачіска, що демонструє красу шиї. Вона підходить жінкам будь-якого віку з різним типом волосся.

Американська акторка Крістен СтюартФото: instagram.com/matthewstylist

Боб середньої довжини

Мода 90-тих залишається актуальною і в 2022 році. Зірковий перукар Кларіс Рубінштейн пояснює, що ця стрижка довша за короткий боб, але коротша за довгий боб. За словами фахівця, вона опускається десь вище плеча і нижче підборіддя, і цьому році боб середньої довжини - справжній хіт.

Американська акторка та фотомодель Кортні Кардаш'янФото: instagram.com/kourtneykardash

Довгий чубчик

Відмінне доповнення до стрижок різної довжини, особливо гармонійно він поєднується з довгими та багатошаровими стрижками до плечей. Довге пряме волосся також має гарний вигляд у союзі з чубчиком і не вимагає особливого догляду, якщо у вас від природи гладкі локони. Довге хвилясте волосся з чубчиком — варіант жіночної зачіски, яку легко укладати. Експерти радять використовувати циліндричну щітку і сушити феном у напрямку вниз, щоб чубчик не падав.

Фото: instagram.com/nikkilee901

Фото: instagram.com/juliesfi

Багатошарова стрижка

Зачіска чудово підходить для додавання об’єму та форми, вона підкреслить ваше обличчя. Фахівці розповідають, що варто обирати той варіант багатошарової стрижки, яка буде відповідати вашому типу та текстурі волосся.

Фото: @hirohair

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці

Яку сукню вибрати на випускний, щоб мати приголомшливий вигляд: наймодніші фасони

Які фасони випускних суконь у тренді влітку 2024 року, а також чим їх доповнити для створення стильного та красивого образу