Лайм

Як виглядають наймодніші светри 2022 року: 6 трендів на холодну погоду

Найстильніші способи зігрітися цієї осені та взимку

Вересень приніс в Україну дощі та вітер, і з кожним днем невблаганно наближаються холоди. Це означає, що настав час продумати свій гардероб на осінь та зиму. Щоб залишатися в теплі та в тренді, роздивіться добірку найстильніших светрів, кардиганів та жакетів 2022 року. Ці фасони користуються великою популярністю у модних блогерів України та світу.

Пухнасті светри та кардигани

У 2022-2023 році актуальними будуть светри з характерними текстурованими нитками, які в деяких випадках можуть нагадувати хутро. Цей затишний матеріал здатний пожвавити навіть найпростіший силует светра - від великого кардигану до вкороченого джемпера.

Фото: https://www.instagram.com/celine/

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

В'язані жилети

У 2022 році в'язані жилети остаточно перестали бути атрибутом "дідусевого" стилю і перекочували у світ високої моди. Цей елемент одягу чудово підходить для практичної багатошаровості та поєднується з модним стилем оверсайз. В'язану жилетку можна носити поверх сорочки чи сукні, замість футболки, разом із міні-спідницями, широкими брюками чи джинсами.

Фото: https://www.instagram.com/whowhatwearxtarget/

Фото: www.instagram.com/zenggi_amsterdam/

Фото: www.instagram.com/zenggi_amsterdam/

Утеплені жакети

Жакети з шерсті, овчини та інших теплих матеріалів – ще один тренд 2022 року, який впевнено увійде до 2023-го. Носити їх можна поверх тонких футболок теплою осінню або з в'язаними светрами холодною зимою.

Фото: https://www.instagram.com/whowhatwearxtarget/

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Фото: www.instagram.com/whowhatwearxtarget/

Трикотаж оверсайз

М'які та пружні трикотажні кардигани, що тягнуться, а також пуловери і светри внесуть у повсякденний образ нотку розслабленості та затишку. Оскільки цього сезону оверсайз все ще залишається актуальним силуетом, сміливо вибирайте великі розміри одягу.

Фото: https://www.instagram.com/zenggi_amsterdam/

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Теплі сукні- светри

Якщо цієї осені чи взимку вам захочеться ошатно вбратися, гарним варіантом буде тепла сукня-светр. Крій в даному випадку може варіюватися від вузького міні до довгого оверсайзу, який можна поєднувати з брюками або джинсами.

Фото: https://www.instagram.com/anoukyve/

Фото: https://www.instagram.com/rosiehw/

Фото: https://www.instagram.com/gabrielegz/

Светри з масивним коміром на змійці

Товсті светри з масивним коміром на змійці колись були атрибутом чоловічого гардеробу, але зараз модниці поєднують їх навіть із спокусливими міні. Цей тренд 2022 - дуже практичний і зручний, адже чудово підходить навіть для найхолоднішої погоди.

Фото: https://www.instagram.com/zenggi_amsterdam/

Фото: https://www.instagram.com/gabrielegz/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам

Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками

Сирна запіканка з яблуками - корисний та швидкий сніданок для всієї родини, який можна приготувати і в духовці, і в мультиварці