Лайм

Топ-5 антитрендів в осінньому взутті: які черевики вийшли з моди у 2022 році

Зверніть увагу, які моделі вже не актуальні

Перед новим сезоном дівчата поспішають до магазину, щоби потішити себе модними новинками. Однак при виборі одягу чи взуття варто бути вкрай обережними - на прилавках часто можна зустріти застарілі моделі. Неправильний вибір чобіт чи черевиків може зіпсувати образ і зробити його неактуальним. Раніше ми розповідали, як виглядають наймодніші жіночі чоботи, а тепер покажемо, яке взуття не варто купувати у 2022 році.

Взуття з хутром

Один із головних антитрендів взуття - черевики з хутряним декором. Взуття з хутром зовні перестало бути актуальним, тому на таку модель не варто звертати увагу. До того ж, будь-яка частина на туфлях візуально робить ваші ноги більше. У таких черевиках ви виглядатимете невисокою і коротконогою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Взуття Україна (@obuv422)

Чоботи на плоскій підошві

Останнім часом все більшої популярності набирають масивні та грубі підошви на взутті. Цієї осені варто зняти чоботи на плоскій непомітній підошві та купити собі стильну модель. Тонка підошва робить чоботи нудними та дешевими.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Прямий постачальник взуття (@shoesboutique_is)

Ботильйони на танкетці

Така модель давно втратила актуальність. Комусь може здатися, що танкетка замінює каблук і робить взуття зручнішим, але в такому разі краще вибрати рівну масивну підошву. А для тих, хто віддає перевагу діловому стилю, підійдуть черевики з квадратним носом, товстим каблуком і без декору.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ВЗУТТЯ ВЗУТТЯ (@wzuvaika)

Вузькі чоботи

Колись спокусливі чоботи-панчохи були на вершині популярності. Але мода осінь 2022 вирішила, що в такому взутті дівчина виглядає вульгарно, і запропонувала їй на заміну зручніші чоботи-труби.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Черевики із зайвим декором

Стрази, ремені та інші прикраси роблять взуття непрактичним, а якщо в одній моделі поєднані всі види декору – ще й неактуальним. Якщо помітили на прилавку черевики із заклепками та ременями - проходьте повз.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити  

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу