Лайм

В якому кольорі зустрічати 2023 рік Кролика: топ-5 щасливих відтінків

Кольори відіграють важливу роль у підготовці до Нового року

До Нового року залишилося менше місяця, тому саме час подумати про святкову сукню. При виборі відтінків для новорічного вбрання ви можете керуватись улюбленими кольорами символу 2023 року – Чорного Водяного Кролика. Хазяїну наступного року припадуть до смаку практично всі кольори з нової палітри Pantone, за винятком кількох відтінків.

В чому зустрічати Новий рік 2023?

Фото: pixabay.com

Кольори-фаворити для зустрічі року Кролика: синій (блакитний), чорний, рожевий, червоний та фіолетовий.

Синій

Якщо ви хочете, щоб новорічна ніч пройшла в тихій та спокійній обстановці, вибирайте вбрання у синьому чи блакитному кольорі. Відтінки синього приносять щастя, гармонію та благополуччя, тому включіть їх не лише у свій образ, а й у новорічний декор. Ультрамарин, небесний або темно-синій - вибирайте в якому луці святкувати і як прикрасити будинок.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Символом 2023 буде Чорний водяний Кролик: що він означає і чого очікувати

Червоний

Додати новорічному образу пікантності та яскравості здатний червоний колір. Він буде доречний і на галасливій новорічній вечірці, і на романтичному святкуванні вдвох. Одягнувши вбрання червоного кольору, ви точно не залишитеся поза увагою сильної половини людства. Червоний колір добре виглядає в інтер'єрі та як ялинковий декор.

Фото: pinterest.com

Чорний

Чорний - вічна класика для вечірнього вбрання та улюблений колір Кролика. Вибравши сукню чорного кольору, ви точно матимете стильний зовнішній вигляд і привернете прихильність господаря 2023 року. Блискучі паєтки зроблять образ святковим та ошатним.

Фото: pinterest.com

Фіолетовий

Сукня фіолетового кольору може стати гарним вибором для зустрічі Нового року. Цей відтінок стабілізує внутрішній стан, приведе до душевної гармонії та подарує впевненість у власних силах. Окрім символізму, фіолетовий колір у вбранні виглядає досить святково та ефектно. Відтінки фіолетового можна використовувати й у декорі новорічного інтер'єру.

Фото: pinterest.com

Рожевий

Рожевий – не найпопулярніший колір для новорічних свят, але він дуже подобається Кролику. Якщо хочете, щоб 2023 приніс удачу та благополуччя, то сміливо вибирайте рожевий та всі його відтінки. До того ж, рожевий колір є символом ніжності, і на думку психологів здатний зміцнити сімейні стосунки або допомогти зустріти другу половинку.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як правильно прищипувати огірки, щоб урожай збирати відрами

Блогерка розкрила секрет вирощування огірків - щоб отримати великий урожай, треба правильно прищепнути рослину

Можна втратити весь кущ: як врятувати троянди від сірої гнилі

Сіра гниль може уразити троянди після періоду затяжних дощів і перепадів температури. Які препарати допоможуть і що робити