Лайм

Які кольори принесуть удачу в Новому році: топ-4 фаворити Чорного Кролика

У 2023 році ці відтінки вважають щасливими

2023 - рік Водяного Кролика по східному календарю. Він починається з 22 січня (китайський Новий рік) і триватиме до 9 лютого 2024 року.

У богині місяця Чань Е в китайській легенді кролик був домашнім улюбленцем. Саме тому Кролик ще й досі вважається символом чистоти, сприятливості та надії.

Фото: pexels.com

Відповідно до філософії феншуй головним кольором 2023 стане рожевий. Інші щасливі кольори – червоний, зелений та синій, а уникати слід коричневого, жовтого та білого. Видання Yearly Horoscope докладніше розповіло про щасливі відтінки Кролика. Врахуйте символізм кольорів, щоб визначитися з вибором одягу, аксесуарів чи подарунків на Новий рік.

Читайте по темі: У чому зустрічати Новий рік Кролика: модні поради від дизайнера Андре Тана.

Рожевий – найщасливіший колір 2023 року. Він асоціюється з любов'ю, романтикою та шлюбом. Також феншуй приписує рожевому кольору здатність заспокоювати, пом'якшувати атмосферу. Саме тому його радять використовувати у спальнях та місцях для релаксації.

Червоний колір зазвичай асоціюється з успіхом, статком, процвітанням. Також це колір пристрасті, кохання та щастя. Вважається, що червоний колір приносить позитивну енергію та стимулює почуття, і його часто використовують у феншуй для залучення удачі. У деяких випадках червоний асоціюється з небезпекою і агресією, тому з ним важливо бути помірним.

Читайте по темі: Що готує 2023 рік Кролика різним знакам зодіаку.

Фото: pexels.com

Зелений – сприятливий колір у 2023 році. Він часто асоціюється зі зростанням, достатком та здоров'ям. Він також асоціюється з балансом, гармонією та стабільністю. Вважається, що зелений колір має заспокійливу та дію і часто використовується у феншуй для створення мирної та гармонійної атмосфери.

Синій – асоціюється із потоками води, які можуть принести зміни. Крім того, у 2023 році цей колір активізує вашу інтелектуальну творчість.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини