Лайм

Довго чекають на щастя: три знаки Зодіаку, які пізно виходять заміж

Вони не схильні приймати поспішні рішення та цінують свою свободу

Деякі люди у стосунках не люблять рубати з плеча: вони довго думають і обирають, а щоб прийняти важливе рішення про шлюб, їм може знадобитися ціле життя. Астролог Емілі Ньюман розповіла виданню Bustle, хто зі знаків Зодіаку найпізніше виходить заміж і одружується.

Фото: Getty Images

Овен

Овни мають тенденцію швидко закохуватися і надовго застрягати у букетно-цукерковій фазі стосунків. При цьому вони зовсім не є безрозсудними і не одружуються спонтанно. Овнам може знадобитися дорослішання, щоб захотіти чогось серйозного та стабільного, наприклад, шлюбу.

"Овни люблять приймати рішення самостійно, – каже Ньюман. - Їм також потрібно багато часу, щоб знайти правильну людину. Це головна причина, через яку вони одружуються пізніше. Їм часто здається, що їхній партнер позбавить їх свободи".

Читайте також: Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку не варто чекати романтики на День Святого Валентина.

Близнюки

Близнюки – дуже товариські особи. Вони знають, що у світі мільйони людей, тому прив'язувати себе до однієї людини на все життя не поспішають. Це особливо вірно для Близнюків, які тільки починають стосунки.

"Близнюки зазвичай грайливі, і їм швидко стає нудно зі своїм партнером, — каже астролог. - Вони мають багато стандартів, встановлених для партнера, і їм потрібно багато часу, щоб знайти ідеальну людину для шлюбу".

Читайте також: Люблять флірт і можуть зрадити: топ-3 невірних знаки Зодіаку.

Водолій

У Водоліїв волелюбна вдача, і вони важко довіряють людям. Вони дуже цінують свою свободу і відчувають, що шлюб може їх обмежувати. Їм зазвичай потрібно багато особистого часу і простору у відносинах, щоб почуватися задоволеними. Водоліям потрібен партнер, який також любить свободу. Вони не так цінують традиції, як інші знаки, тому шлюб для них не є необхідністю. Через це їм може знадобитися багато часу, щоб ухвалити рішення одружитися чи вийти заміж.

Новини партнерів

Читайте також

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу

Як правильно садити картоплю під лопату: оптимальна глибина лунки

Якою має бути глибина траншей, в які висаджують картоплю навесні, коли проводити підгортання, а також як це правильно робити