Лайм

Топ-6 модних фасонів курток, які будуть абсолютними хітами цієї весни

Найкращі новинки прийдешнього сезону

Модні куртки вже давно посіли почесне місце у базовому гардеробі, адже їх легко комбінувати у будь-яких образах. Якщо ви вирішили придбати собі топову обновку, пропонуємо подивитися, які фасони будуть найпопулярнішими в наступному теплому сезоні. Жіночі куртки на весну 2023 представлені в різних стилях і колірних рішеннях, тому кожна модниця зможе підібрати ідеальний для себе варіант.

Куртки в стилі мілітарі

З огляду на нові колекції, інтерес дизайнерів до стилю мілітарі значно зріс. У 2023 році в моді куртки оливкового, коричневого та кольору хакі. Найбільш затребуваними будуть укорочені моделі та куртки мілітарі середньої довжини.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Фактурні тренчі

Тренч – незамінна річ на весну. У 2023 році дизайнери додали фактурну родзинку, зробивши цей верхній одяг ще стильнішим. Окрім класичних бежевих та карамельних плащів, у модних колекціях представлені нові дизайни: об'ємні моделі та варіанти з кількох відтінків тканини.

Читайте також: Як виглядає наймодніший одяг 2023 року: 6 тенденцій, які слід знати.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Байкерські куртки

Байкерські моделі знову повертаються в моду. У 2023 році дизайнери пропонують поєднувати байкерські куртки з жіночними образами, наприклад сукнями, спідницями, легінсами, брюками та підборами.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Куртки зі зміїної шкіри

Зміїна шкіра, раніше призначена для аксесуарів, з'явилася у верхньому одязі весна-літо 2023 року. У поєднанні зі стильними базовими речами, такими як футболка і джинси, цей тваринний принт виглядає не таким яскравим.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Джинсові куртки

Актуальними знову будуть джинсові куртки. Навесні 2023 року вони вразять новими інтерпретаціями та стильним кроєм. Куртка з деніму є універсальною річчю, адже вона здатна доповнити образ будь-якого стилю. Стилісти пропонують у новому сезоні носити джинсову куртку з джинсами схожого відтінку та ковбойським чоботями.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Жилети

Модні жилети в минулому сезоні побили всі рекорди, тому навесні 2023 року без них не обійтися. У новому сезоні з'явилися моделі оверсайз і вироби з суміші вовни, з яким можна формувати стильні луки в більш теплу погоду.

Фото: Pinterest

Фото: Pinterest

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як зробити густу і красиву помадку для паски: рецепт із маршмелоу

Як у домашніх умовах приготувати смачну глазур із зефіру маршмелоу, щоб швидко прикрасити домашні паски перед світлою неділею

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких