Лайм

Завжди згадують минуле кохання: кому по гороскопу важко забути колишні стосунки

Розставання для них – справжній удар

Розставання – негативний досвід в особистому житті, який всі переживають по-різному. Комусь для того, аби прийти до тями та повернутися до нормального життя, знадобиться кілька тижнів, а для когось розрив стосунків може стати справжньою трагедією. Не останню роль у цьому питанні відіграє астрологія, адже, за словами фахівців порталу Pink Villa, деякі знаки Зодіаку не можуть забути колишніх.

Фото: unsplash.com

Риби

Вони ніколи повністю не можуть забути своїх колишніх партнерів. Представники цього знаку докладуть чимало зусиль для того, аби спробувати відновити спілкування, і часто це трапляється у випадку, коли вони відчувають провину перед ексобранцями.

Читайте також: Щастя не за горами: 5 знаків Зодіаку, які зустрінуть велике кохання у 2023 році.

Щоб відпустити, Рибам потрібен не один день на самоті – час, коли вони матимуть змогу все обдумати та проаналізувати. Іноді через невдалі стосунки Рибам навіть може здатися, що вони втратили самих себе.

Рак

Рак, який підкорюється Місяцю, може мати сильну образу. Він досить довго намагатиметься відпустити минуле, однак велика відданість та прив’язаність дещо ускладнюватимуть цю задачу.

Навіть попри розрив, Раки можуть кохати людину. Розставання для цього знаку – справжній удар, справлятися з яким йому доведеться немало часу.

Фото: unsplash.com

Лев

Попри зовнішню впевненість та рішучість, всередині Леви можуть відчувати пригніченість після розставання. Своє нещастя в особистому житті вони не будуть демонструвати публіці, хоч всередині у них буде багато болю.

Для того, щоб "одужати", Левам потрібна підтримка друзів та близьких людей. Тоді налагодити нормальне життя та відмовитися від минулого їм буде значно легше.

Читайте на тему: Багаті та самотні: чотири жінки за знаком Зодіаку, які не потребують шлюбу.

Скорпіон

Скорпіони в стосунках – справжні ентузіасти. Тому коли справа доходить до розриву, вони переживають відчуття зневіри та неймовірного горя. У розумінні представників цього знаку стосунки – це те, що на все життя, тому відпустити людину їм вкрай важко.

Крім того, Скорпіони люблять тримати все під контролем, а розставання – не зовсім та ситуація, яка піддається контролю. Через це на своїх невдалих стосунках представники цього астрологічного символу можуть зациклюватися тривалий час.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що робити з черствими пасками: кулінарні лайфхаки від кондитерів

Як можна використовувати залишки черствої паски, яка залишилася після Великодня, які прості десерти можна з неї приготувати

Найкращі ідеї французького манікюру на короткі нігті: добірка фото

Які варіанти французького манікюру на короткі нігті зробити у 2024 році, щоб бути у тренді та виділятися із сірого натовпу  

Молоко корисне для городу: як його використовувати і які рослини поливати

Як у домашніх умовах приготувати натуральне добриво на основі молока, а також які рослини та кімнатні квіти можна підживлювати ним