Лайм

Їхня доброта не знає меж: три знаки Зодіаку, які завжди готові допомогти та підтримати

Фахівці поділилися прогнозом

Більшості із нас на шляху траплялася людина, яка завжди готова прийти на допомогу та висловити слова підтримки. Можливо, ви теж є такою людиною. Є дещо, що може об’єднати таких особистостей - астрологія. Адже здатність бути чуйною не в останню чергу залежить від того, під яким астрологічним знаком ви народилися. Астрологи розповіли порталу BestLife, представники яких знаків ніколи не відмовлять у допомозі, навіть якщо самі залишаться ні з чим.

Фото: unsplash.com

Діва

"Частина їх місії в житті – служіння іншим, тому вони завжди шукають способи допомогти та добре розуміють потреби інших людей", - пояснює астролог Вірджинія Кастільоне.

Цей знак допоможе як друзям, так і незнайомцям, але особливо він відданий своїм найближчим людям. "Діви завжди знайдуть час, щоб допомогти чи підтримати друга, - каже фахівець. - Вони є тими друзями, на яких можна покластися".

Однак переконайтесь, що ви не зловживаєте їх щедрістю, оскільки Діви у своєму прагненні допомогти та бути корисними можуть зайти надто далеко. "Цей знак іноді не знає, як встановити межі своєї щедрості, - додає експерт. - Вони будуть давати і допомагати, навіть якщо у них самих нічого не залишиться".

Читайте також: Їм можна довірити все: три знаки Зодіаку, які найкраще зберігають таємниці.

Стрілець

Авантюрний дух Стрільців спершу може змусити вас думати, що в потрібну хвилину вони залишать вас, однак це зовсім не так. Як пояснює астролог Олександр Зимницький, цей знак Зодіаку допомагає із задоволенням.

"Стрільці від природи є товариськими і неймовірними оптимістами, - каже спеціаліст. - Вони завжди віддають більше, ніж отримують, але їх це не хвилює. Представники цього знаку є символом щедрості та чуйності, і їхня доброта сторицею повертається і у їх життя. Ваш друг-Стрілець віддасть вам свою останню купюру, натомість світ віддячить йому, і згодом він знайде на тротуарі купюру в 10 доларів".

Фото: unsplash.com

Читайте на тему: Порушники спокою: шість знаків Зодіаку, які люблять створювати хаос та неприємності.

Рак

"Люди, народжені під цим знаком, відчувають потребу в тому, щоб допомагати іншим, - каже Тара Беннет, астролог, ясновидець і духовний тренер. - Вони щедрі як на свої емоції, так і на фінанси, і зроблять усе можливе, щоб зробити світ кращим".

Це пояснюється тим, що Рак є водяним знаком, що робить його турботливим і чуйним. Ним керує Місяць - планета емоцій і комфорту.

За словами Олександра Зимницького, ще одним плюсом для цього знака є те, що "Раки особливо люблять виявляти свою любов через приготування домашньої їжі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини

Підійде і для обіду, і для вечері: рецепт ідеальної карбонари від Ектора

Як у домашніх умовах приготувати пасту карбонару з сиром пармезан та підчеревцем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину

Тримають свої емоції під замком: які знаки Зодіаку найбільш потайливі

Астрологи назвали найбільш потайливі знаки Зодіаку, які не показують свої справжні почуття – Скорпіон, Водолій, Козеріг