Лайм

Гострі нігті - популярний тренд 2023 року: який манікюр для них підходить

Підберіть варіант для себе

Гострі довгі нігті можуть здатися не найбільш практичним варіантом манікюру, але у 2023 році вони, безумовно, вважаються одним із головних трендів. Розповідаємо, які новинки нейл-арту особливо виграшно виглядають на таких нігтях.

Класичний френч

Французький манікюр не виходить із моди і чудово виглядає на нігтях будь-якої форми, у тому числі й на гострих. Нюдову основу та білий кінчик можна доповнити оригінальними квітковими візерунками на парі нігтів.

Фото: Instagram / @alis_nail_master_

Леопардовий манікюр

Гострі довгі нігті самі по собі мають хижий антураж, і підкреслити його можна анімалістичним візерунком, наприклад, леопардовим.

Читайте також: Сірий манікюр – це зовсім не нудно: які дизайни та відтінки в моді у 2023 році.

Фото: Instagram / @pavilionnailloungeatmilton

Манікюр френч омбре

Френч омбре – оригінальний варіант французького манікюру. У ньому перехід від білого кінчика нігтя до нюдової основи не чітко окреслений, а розмитий у вигляді м'якого градієнта.

Фото: instagram.com/sofia_grushina/

Манікюр зі смужками

Великою популярністю у 2023 році користується манікюр зі смужками у різних його виконаннях.

Фото: Instagram / @starnails_fountainvalley

Чорний манікюр

Чорний манікюр давно став класикою, і він особливо ефектно виглядає на довгих гострих нігтях. Модними будуть як однотонні лаки, так і дизайни з блискітками або ефектом "котяче око".

Читайте також: Чорний манікюр – стильна класика: як його урізноманітнити у 2023 році.

Фото: instagram.com/babymaluja/

Манікюр хром

У 2023 році не втрачає своєї актуальності манікюр хром, і білий колір, що ніби робить нігті покритими глазур'ю – абсолютний хіт.

Фото: @starnails_fountainvalley

Манікюр з матовим лаком

Гострі нігті самі по собі - досить смілива заява, і надати їм спокійнішого вигляду можна за допомогою матового покриття приглушених відтінків - оливкового, блакитного, теракотового, рожевого.

Фото: instagram.com/majamarkowicz/

Новини партнерів

Читайте також

Астрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зможуть залучити більше грошей цього літа

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким вдасться покращити фінансовий стан цього літа - це Тельці, Діви, Скорпіони і Козероги

Як захистити розсаду під час висадки у ґрунт: допоможе корисний розчин

Як розводити фітоспорин для обробки помідорів та іншої розсади перед висадкою у відкритий ґрунт - приготування розчину фітоспорину

Який маникюр зробити на випускний: стильні ідеї для сучасних дівчат

Які варіанти манікюру в нюдових відтінках придивитися на випускний вечір, щоб доповнити образ і виділятися із сірого натовпу