Лайм

Завжди тікають від обов'язків: найбільш безвідповідальні знаки Зодіаку

Їх важко змусити виконати обіцяне

Про легке і безтурботне життя мріє багато хто, але є люди, які щосили намагаються уникати будь-яких труднощів. Видання Pinkvilla розповіло про знаки Зодіаку, які тікатимуть від відповідальності та обов'язків, аби зайвий раз не напружуватися.

Водолій

Водолії – останні, хто захоче взяти на себе відповідальність за важливу справу. Вони не зрушать з місця, поки їх не змусять. Представники повітряного знака вважають за краще, аби життя було невимушеним, легким і розслабленим. Вони ненавидять вплутуватися в неприємності і не рухатимуться, доки ситуація не вийде з-під контролю.

Читайте також: Може викликати лють: що найбільше ненавидить кожен знак Зодіаку.

Фото: pexels.com

Стрілець

Цей знак завжди готовий до пригод чи подорожей, але до останнього тікатиме від домашніх обов'язків або додаткової праці. Стрільці - найледачіші люди, коли їх просять взяти на себе відповідальність. Вони надто зосереджені на приємному проведенні часу, тому забувають про справи, які потрібно зробити.

Лев

Леви — ліниві люди, які тікатимуть від відповідальності так довго, як тільки зможуть. Вони ненавидять відповідальність просто тому, що не хочуть відповідати ні перед ким, окрім самих себе.

Читайте також: Здатні всіх помирити: 4 знаки Зодіаку, які вміють вирішувати конфлікти.

Фото: pexels.com

Близнюки

Цей знак Зодіаку любить веселитися та спілкуватися. Єдине, що стоїть між Близнюками та їх веселим проведенням часу, — робота та обов'язки. Вони ненавидять поєднувати і те, й інше, тому на роботі їх частіше можна побачити на перекурі або за балачками на кухні, аніж за виконанням термінових завдань.

Новини партнерів

Читайте також

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня

Рецепт для тих, хто не хоче возитися з тістом: як готувати паску в хлібопічці

Як приготувати швидку паску на Великдень-2024 без замішування тіста - простий спосіб у хлібопічці

Крашанки без хімії: фарбуємо яйця в різні кольори натуральними барвниками

Як у домашніх умовах зробити оригінальні крашанки на Великдень різного кольору за допомогою чаю каркаде, червоноголової капусти та куркуми